İlkokul öğrencilerine deprem çantası dağıtan Kadıköy Belediyesi, tarihi geçmiş krakerleri çantaya koyarak büyük skandala neden oldu.

Tarihi Kadıköy Krakeri 

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy'deki İlköğretim okullarındaki öğrencilere deprem çantası dağıttı.

Çantanın içerisinde bulunan krakerler, büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Son tüketim tarihleri geçmiş olan krakerleri hangi görevlinin çantalara yerleştirdiği ve bunları nereden temin ettiği araştırılıyor. Belediye yetkilileri krakerlerin herhangi bir bedelle belediyeye satın alınıp alınmadığını araştırıyor.

Bu durumu fark eden velilerin bir kısmı büyük tepki göstererek okullara şikâyetlerde bulundu ve deprem çantalarını iade etti.

Belediyenin ilköğretim çağındaki öğrencilere karşı dikkatsiz davranması bölge halkı tarafından büyük tepkilere neden oldu.

Kadıköy Belediyesine bir tepki de Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin'den geldi. Şahin yaptığı açıklamada: 'Bu bir skandaldır. İlköğretim çağındaki çocuklarımıza karşı yapılan bu ihmali yapanları kınıyorum. Biz çocuklarımızı bu yönetimlerin hizmetlerine nasıl emanet edebiliriz? Kadıköy Belediyesi mümkünse çocuklarımızdan uzak dursun. Bu ihmale sebep olan yetkililer hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız' dedi.

Kynk: ahaber

.