Haftanın belirli günlerinde vatandaşlar ile bir araya gelen ve istek ve sorunlarını dinleyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Halk günlerine gösterilen ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Halk günlerine gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Halk günü buluşmaları kapsamında vatandaşlar ile bir araya gelip sohbet etmek beni mutlu ediyor. Haftanın belirli günlerinde vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz ve vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını ilgili birimlerimize ileterek çözüme kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.


Alt Yapı Olmadan Üst Yapı Olmaz
Bir vatandaşın mahallesindeki yol sorununa ise Başkan Sarıcaoğlu şu şekilde cevap verdi; 
"Hiçbir zaman sizlerin gözünü boyamak için birşeyler yapmadık. Alt yapısı olmayan hiçbir yere yol yapmadık yapmayacağızda. Bu sizleri kandırmaktan başka bir işe yaramaz. Vijdanımız bu işe el vermez, içimizde ki Allah korkusu buna asla müsade etmez. Alt yapısız hiçbir yolu benim asfalt veya beton yol yaptırtmamı beklemeyin. Önceliğimiz alt yapı olacak daha sonra yol. Sağlık her şeyden önemlidir. Alt yapısı olmayan yerleşim yerlerinde kanalizasyonlar etrafa çok ciddi zararlar verir. Sağlığımızı kaybettikten sonra ne yol ne park bizleri kurtarmaz o yüzden öncelik alt yapı olmalı" ifadelerini kullandı.

Söz Konusu Halkımızın Refahı ve Mutluluğu
Sarıcaoğlu, "Kavak'ta insanların refahı ve mutluluğu için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her gece insanlar uyurken ben Kavak sokaklarında dolaşıyor, karşıma çıkan tüm olumsuzlukları not alıyor ertesi gün ilgili birimlere iletiyorum. Halk günlerinde halkımızın dertlerine derman olmak için, bizlerin göremeyipte onların gördükleri tüm sıkıntılara çözüm kavuşturabilmek için çabalıyoruz. Her şeye çözüm bulmak tabi ki mümkün değil ama biz Kavak Belediyesi olarak sorunları en azından asgariye indirmeye çalışıyoruz.Halk günlerine katılarak çalışmamıza destek veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Uygulamamız başarılı bir şekilde devam edecek. Biz bu görevde olduğumuz sürece Halk günlerinde halkımız ile buluşmaya devam edeceğiz." dedi.