Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yaşar Doğu ilkokulu'nda öğrencilerle bir araya gelerek karne heyecanını paylaştı.

Yaşar Doğu ilkokulu'nda gerçekleştirilen programa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda veli katıldı.Programda karnelerini alan öğrencilere hediyeler veren ve öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Sarıcaoğlu, öğrencilerin tatillerini iyi değerlendirmelerini temenni etti. Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Geleceğin teminatı olarak da siz değerli öğrencileri görüyoruz. Bizler üzerimize düşen görevi yerine getirirken, sizlerden beklentimiz ise bizlerin bıraktığı mirası sizden sonra gelecek nesillere taşımanızdır. Bunu yaparken de eğitiminizin en sağlıklı ve verimli bir şekilde olması gerekmektedir. Bugün heyecanla elinizde tuttuğunuz karneler, geleceğinizin anahtarı olacaktır. Burada elde edilen başarılarla gurur duyuyorum" diye konuştu.

Velilerimize Büyük Görev Düşüyor
Sarıcaoğlu, "Notları düşük olan çocukların velileri kesinlikle onları suçlamamalı. Eğitimdeki asıl amaç özgüveni yüksek, topluma yararlı birey yetiştirmektir. Alınan karneler bu süreç içerisinde sadece birer araçtır.Düşük not getiren veliler çocuklarına anlayışla yaklaşsın. Eğitim sadece çocuğu değil beraberinde aileyi ve öğretmenleri ilgilendiren bir grup çalışmasıdır" dedi.