Kavak 19 mayıs Kardelen Düğün Salonun da Kavak Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte muhtarlarla genişletilmiş istişare ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Tolantıya Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Kavak Şube Müdürü Ferhan Kodalak, Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Necmi Köksal, Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Daire amirleri katıldı. Toplantıda sunum eşliğinde konuşma yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; "Göreve geldiğimiz günden bu güne ilçemize birçok hizmeti getirebilmek için var gücümüzle çalıştık. Yapılan hizmetler elbetteki Belediye'nin kendi imkanları ile olmaz.

Bakanımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, AK Parti İl Başkanımız sayesinde ilçemize yeni bir şeyler yapılıyor. Bu konuda en büyük destekçimiz elbetteki siz değerli muhtarlarımızsınız. Her zaman her konuda yanımızda oldunuz olmaya da devam ediyorsunuz. Sizlerin göstermiş olduğu bu büyük vefayı biz görmezden gelemeyiz.
İlçemizdeki tüm mahallelerin yol sorunu elbette bir anda çözülmesi mümkün değil. Mahallelerimizin yollarını sırasıyla tamamlayacağız. Emin olun ki çok kısa süre içerisinde ilçemizde yol sorunu kalmayacak sadece sizlerden zaman istiyoruz" dedi.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya'nın yol konusundaki hassasiyetinden bahseden Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Nihat Soğuk şunları söyledi; "Büyükşehir Belediyesi olarak birinci önceliğimiz yol, çünkü yol medeniyettir. Elimizden geldiğince tüm yollarımızın çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız. Açık konuşmam gerekirse Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'ndaki bu heyecan ve hevesi gördükçe bizler dahada çalışma hırsı içerisine girip Kavak'a hep daha fazlasını yapmak istiyoruz. Yusuf Ziya Yılmaz Başkanımız'a buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum onun sayesinde Kavak ve diğer ilçelere çok sayıda hizmet gidiyor gitmeye de devam edecek. Burada ki en büyük önem ilçe Belediye Başkanları ile Büyükşehir Belediyesinin uyum içerisinde çalışabilmesi. İnanın bunu başardıktan sonra hizmet her şekilde gelir. İbrahim Başkanında dediği gibi sadece bize zaman verin ve sabredin alt yapı ve üst yapı gibi tüm sorunları çözeceğiz" ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından Muhtarlar tarafından bilgi alışverişi yapıldı ve ardından yemek yenip Canbulatoğlu Çerkez Ekrem Bey Parkı'nda çay sohbeti yapıldı.