Seçim kararı alındı. Bir kasım seçim için belirlenen gün.

Siyaset mühendisleri yine iş başında. Sabah kalkar kalkmaz elimize geçen gazetelerde gördüğümüz ilk haberler karşısında hayrete düşüyoruz. Sonra inanamayıp “yok artık” deyip internet sitelerine göz atıyoruz, durum aynı.

Kavga var.

Taraflara bakıyoruz. Bir tarafta Kandil diğer tarafta Demirtaşlı Hdp.

Kendimize gelelim diye çayımızı kahvemizi yudumluyoruz. Tekrar bakıyoruz ajanslara. Yok yanılsama değil, tablo aynı.

Kavga var!

Bir tarafta 30-35 yıldır terörün emir komuta kademesi, diğer tarafta terörün siyasi aktörleri.  Sonuçta hepsi terörist. Teröristler de kavga eder demek zor olamasa gerek. Lakin kazın ayağı öyle değil.

Bu teröristler kavga ediyormuş gibi yapıyorlar. Seçim taktiği olarak kendilerine verilen emir böyle. Dağdaki teröristler çok can aldığı ve almaya devam ettiği için, şehirleri harabeye çevirdikleri, kamunun malını talan edip yakıp yıktıkları için, kürt ırkçılığı yapıp askerimizi polisimizi vatandaşlarımızı şehit ettikleri için pek sevilmiyorlar.

Kimler tarafından sevilmeleri gerekiyor peki?

Mütedeyyin, muhafazakâr kürt seçmen, Marksist, Leninist fraksiyonlar, Beyaz Türkler, Bir kısım CHP’liler, Tüm Erdoğan düşmanları, bir kısım MHP’liler ve benzeri.

Evet, bu saydığımız seçmen kitlelerinin tekrar HDP ye oy verebilmeleri için Demirtaş’ın PKK terör örgütü ve bu örgütün yönetim kadrolarıyla kavgalı gösterilmeleri gerekiyor.

Bu algı operasyonunun ve Seçim kararı alınır alınmaz hemen harekete geçmelerinin sebebi budur.

Kavga var görüntüsü altında yine sazı elinde Demirtaş pazarlayacaklar seçmene. PKK’nın düşmanı bizim de düşmanımızdır mantığıyla veya “bakın, Demirtaş kandile silah bırakın dedi. O artık Türkiye partisi olmuş ve siyaset ile sorunlara çözüm arayan bir genel başkandır. Partisi de keza öyledir” diyebilmek içindir.

Kavga var?

Hayır kavga falan yok ortada. Tüm teröristler gayet işbirliği içindeler. Kime karşı?

Vatanın bölünmez bütünlüğü, Üniter devlet yapısı, Türk milleti, İslam dini, milli değerlerimiz, geçmişimiz ve geleceğimize karşı işbirliği içindedirler.

Evet, kavga yok, terör ve terörist var.

Hem bu gafiller asla aralarında kavga etmezler. Çünkü onlar birbirlerine kızdıkları zaman öyle orta yerde, basın yoluyla atışmazlar. Onların gerçekten kavgalı olduklarını anlamanın yolu bellidir. Birinin kafasında bir mermi deliği gördüğünüzde anlayın ki kavgalılar. Mesela kandildekilerin veya hdp lilerin kafalarındaki mermi deliği, gerçekten aralarında kavga olduğunun delili ve ispatı olurdu. Bu pişkinlerin metodu bu. Bunun dışındaki atışmalar atma türkü misalidir. Akılları sıra kendileri çalıp oynayacaklar amma artık yeter. Bu zokaları yemeye gerek yok.

Türkiye ile Amerika’nın bölgenin kontrolü için bugün anlaştığını biliyoruz. Dış işleri bakanı Mevlut Çavuşoğlu yapılan anlaşmayı resmen açıkladı. Artık bundan sonra PKK nın ve hdp nin işi çok zor. Kaçacak delik arayacaklar. Yeter ki devleti yönetenler “ son terörist ve terör destekçileri yok edilene kadar” mücadele kararlılığından vazgeçmesin.

Selim Bilal …………………