Öncelikle bir şey sormak istiyorum: Ey bazı chp ve diğer sol fraksiyon üyeleri ile paralelciler, hdp ye verdiğiniz oylardan memnun musunuz? Vicdanınız rahat mı? Cici çocuğunuz sizi tatmin etti mi? Barajı aşsın diye didinip yırtındığınız Hdp niz çocuklarınıza iş, aş, huzur olarak geri döndü mü?

Adını bile anmak istemiyorum ama yazacaklarım için gerekli mazur görünüz.

HDP li Selahattin Demirtaş diyor ki; (namı diğer cici çocuk)

“Parti binaları kurban olsun önemli değil. Ama hepiniz bunların hesabını vereceksiniz. Çoğunuz da cebinizde çay parası olmayan yoksullarsınız. Parti binasını yakanlar cebinde dolmuş parası olmayan fukaralardır. Onlara da üzülüyoruz acıyoruz. Tabanımız halkımız bu tahriklere prim vermesin. Fakat şu da Türk ceza kanununda da insanın doğasında bir haktır. Biri sizin evinizi partinizi yakmaya gelmişse, yakıyorsa Biri sizin evinizi yakmaya geliyorsa, biri sizi linç etmeye gelmişse döverek öldürüyorsa, ona karşı kendinizi savunmanız Türk ceza kanununa göre de bir meşru müdafaa hakkıdır.  Size evinizi işyerinizi partinizi binanızı yakarak katlederek linç ederek saldırmaya gelenleri anasından doğduğuna pişman etme hakkınız da vardır. Meşru savunma da her canlının hakkıdır. Bunu da halkımız, meşru müdafaasını her yerde yapmalıdır.”


Evet HDPKK nın sözcüsü selahattin demirtaşın bugün yaptığı açıklama aynen böyle idi.

Selo herkesi tüm milletimizi aleni şekilde tehdit ediyor. Ne diyor? “ hepiniz bunların hesabını vereceksiniz” diyor.  Korktuk mu?

Ne diyor s.demirtaş? “Hepiniz beş parasız fukaralarsınız” diyor. Aslında beş para etmezsiniz demek istiyor. Çünkü bu sözü “hepiniz bunların hesabını vereceksiniz” den sonra kullanıyor. Yani demek istiyor ki vız gelirsiniz hepiniz beş para etmez çapulcularsınız ve hesabınızı göreceğiz diyor.

Eyy Demirtaş; bizler fukara olabiliriz, senin gibi satılmış da olmayabiliriz. İngilizden, Almandan vatan hainliği maaşı da bağlanmadı bize. Dolmuş paramız olmayabilir ama alçak da değiliz senin gibi. Fukarayız ama vatan sevgisi fukarası değiliz senin gibi. Çay parası bulamıyor olabiliriz ama onurumuz satılık değil senin gibi. Bu fukara millet senin gibi ne çapulcuları, ne hainleri tarihin tozlu sayfalarına gömdü bir bilsen.

Peki, Başka ne diyor s.demirtaş? Tabanımız halkımız bu tahriklere prim vermesin ama!

Evet bu pkk lıların hep bir “ama” sı vardır. Hep de olacaktır. Ama diye başlayan cümleleri hep ihanetin manifestoları olmuştur.

Barış olsun ama pkk silah bırakmasın. Elektrik kullanalım ama parasını ödemeyelim. İhracat- ithalat yapalım ama kaçak olsun. Biz adam öldürelim ama kimse bize ses çıkarmasın. Suç işleyelim ama cezası olmasın. Ama, ama, ama….

Yeter AMA……Yetti AMA…..

Halkımız tahriklere kapılmasın ama sizi yakmaya yıkmaya geleni de öldürün diyor açıkça. Ve utanmaz adam bunu da meşru müdafaa olarak açıklıyor.

Peki şimdi soralım;

-Otuzbeş senedir bu milletin alın teri ile alınan iş makinalarını, yapılan okulları, yolları, diğer kamu binalarını, milletin işyerlerini, barajları, sanayi tesislerini yakıp yıkan siz teröristlere karşı bu milletin meşru müdafaa hakkı yok mu?

-Bu milletin evlatları olan askerini, polisini, korucusunu, sivilini hunharca, namertçe, kahpece, alçakça şehit eden siz pkk lılara karşı bu milletin meşru müdafaa hakkı yok mu?

-Tüm bu katliamlara karşı sessiz duran pkk yandaşlarına karşı milletin meşru müdafaa hakkı yok mu?

-Bu katliamlar karşısında kendi ailelerinden olan pkk lı teröristleri kulağından tutup gerekli cezayı vermeyen kürt komşularımıza karşı bu milletin meşru müdafaa hakkı yok mu?

- Maaş aldığınız Almanlara, akıl aldığınız İngilizlere ve tüm dış destekçilerinize karşı Türk milletinin meşru müdafaa hakkını nereye koyacağız?


Siz haddi de, hududa da, insanlığı da, vicdanları da aştınız. Siz her türlü iyi niyeti kötüye kullanıp bu milleti çileden çıkardınız. Siz bu milleti aptal yerine koyup güya mağdur edebiyatı yaparak kendinizi birinci, bu milletin evlatlarını ikinci sınıf vatandaş yerine koydunuz.

Sizin için tüm insani ve ekonomik haklar fazlasıyla var olmasına karşın ülkede bölücülük, bozgunculuk, fitne-fesat çıkararak ülkemizi bölmeye, ingilize uşaklık etmeye devam ettiniz.

Ve aynı S. Demirtaş bugün diyor ki; “Sizi ananızdan doğduğunuza pişman edeceğiz.”

İngiliz’den aldığı talimatla iç savaş provası yapıyor aklı sıra. Öyle tahrik edici ve tehditkâr konuşuyor ki sanırsınız arkasında koca bir ordusu var. Bu alçak, namert, oynak demirtaşın arkasında İngiliz var, alman var onları biliyoruz da, demirtaş sen şunu bilmiyorsun. Yarın bu millet senin gibi vatan hainlerini adaletin önüne çıkardığında çok güvendiğin o batılılar seni tanımadıklarını haykıracaklar.

Milletimiz meşru müdafaa hakkının da, hainliğin de ne demek olduğunu çok iyi biliyor. Hizmet ettiğiniz insan müsveddelerine ve sizin gibi terör pazarlamacılarına de hak ettiği cezayı vermeyi bilecek tecrübeye sahiptir.

Sizin bu küçük beyninizle yaptığınız tehditleri ve tahrikleri milletimiz ferasetiyle aşmasını da gayet iyi bilir.  Merakınıza mucip söyleyelim.

Anti-parantez Demirtaş bir başka beyanatında sokaktakilerin mitçi olduğunu söylüyor.

Eğer sokaktakiler mitçi ise bizler onların arkasından seve seve gideriz. Sizin gibi sırtımızı pkk terör örgütüne değil devletimizin resmi kurumlarına dayarız. Ama iç savaş çığırtkanlığı yapanlara prim vermeyiz. Kızgınlığımızın aklımızın önüne geçmesine de izin vermeyiz. Bu vatanı yolda bulmadığımız gibi, vatandaşın da yollara dökülmesine göz yummayız. İç savaş borazanlarına da gerekli cevabı her zeminde vermesini biliriz Elhamdülillah.

Selim Bilâl……………..