MHP Lideri Bahçeli, tepkilere neden olan cinsel istismar düzenlemesiyle ilgili ''Bu önergenin safında durmak, savunmak çocuklara kıymış sapıkları selamlamak demektir. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne çağrıda bulunuyorum bu önergeyi komisyona almakla yetinmeyip tümden geri çekin'' dedi. MHP Lideri, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun ''Bahçeli kavga istiyor'' sözüne de yanıt verdi: ''Kendileri bizim klasman ve ilgimizde zaten değildir. Sakal bıyığa denk olmayınca berber ne yapsın?''

''SON 1 YIL İÇİNDE DOLARDAKİ FİYAT ARTIŞI YÜZDE 19'U BULMUŞTUR''

Irak ve Suriye'deki derin çatlaklar manevra alanımızı daraltmaktadır. Son günlerde döviz kurundaki anormal oynaklıkları milletimizin refah standardını düşürmektedir. Son 1 yıl içinde dolardaki fiyat artışı yüzde 19'u bulmuştur. Yalnızca Türkiye'nin değil başka ülkelerin de paraları değer kaybediyor diyemeyiz.

''FREN TUTMAYAN DOLAR ARTIŞI ZAM OLARAK VATANDAŞLARIMIZI KAVRAYACAKTIR''

Döviz yükselirken Türk Lirası inmektedir. Fren tutmayan dolar artışı zam olarak vatandaşlarımızı kavrayacaktır. Enflasyon canavarının dizginlenememesi sıkıntı vericidir. Maaşlar erimekte kötümserlik veba gibi yayılmaktadır.

''KAPALI KAYNAYAN TENCERELERİN İÇİNDE HAYAL KIRIKLIKLARI VAR''

Kapalı kaynayan tencerelerin içinde hayal kırıklıkları vardır. Milletimiz ekonomik kayıp ve yıkımlardan rahatsızdır.

''BU ÖNERGE MİLLETİMİZİ AYAĞA KALDIRMIŞTIR''

Ahlaki çürüme toplumu ayakta tutan değer ve dinamikleri manevi güvence ve emanetleri tepeden tırnağa tehdit etmektedir. Utanma duygusunun rafa kalkması sosyal dengeyi bozacaktır. Ahlak korunmalıdır. Günlerdir cinsel istismar konusunu tartışıyoruz. Bu önergenin safında durmak, savunmak çocuklara kıymış sapıkları selamlamak demektir. Bu önerge milletimizi ayağa kaldırmıştır. Bu önergeyi veren AKP'li milletvekillerinin hiç mi yüreği sızlamadı?

Söz konusu önerge tevacüzcülere af vadetmektir. Çocuktan gelin olur mu? Cinsel istismar makhumlarından mağdur mu çıkar? Cinsel istismarın olduğu yerde mağdur kimdir? Şu anda cezaevinde yatan hangi hatırlı veya sözü geçen kokuşmalara destek verilmektedir? Adalet ve Kalkınma Partisi'ne çağrıda bulunuyorum bu önergeyi komisyona almakla yetinmeyip tümden geri çekin. Gelin daha fazla anlamsız ve boş tartışmalarla Türkiye'yi boğmayın.

AK PARTİ'NİN ANAYASA DEĞİŞİKLİK TASLAĞI

Bize sunulan taslak metin üzerinde yoğun bir mesai sarf ederek çalışmalarımızı tamamladık. Pek tabiidir ki değişiklik önerileri arasında onayladıklarımız olduğu kadar, itiraz edip üzerinde müzakere edilmesinin daha doğru olacağını düşündüğümüz konu başlıkları da vardır. Konuşa konuşa pürüzleri aşacağımızı, fiili tıkanıklığı mutlaka hukuki müdahaleyle açacağımızı düşünüyoruz. Kaldı ki Türkiye'nin ağırlaşan iç ve dış sorunlarını dikkate aldığımızda, çok fazla seçeneğimizin olmadığını da görüyoruz.

''SAKAL BIYIĞA DENK OLMAYINCA BERBER NE YAPSIN?''

Sayın Kılıçdaroğluı kavga istediğimizi söylüyor. Sanıyorum bildiği olsa gerektir. Sayın Kılıçdaroğlu bizi tanımıyor tanımak da istemiyor. Kavga gibi bir arayışımız yoktur olursa kendileri bizim klasman ve ilgimizde zaten değildir. Sakal bıyığa denk olmayınca berber ne yapsın?

Söz eylemi doğrulamayınca adam neylesin? CHP'nin Adana'ya gideğini sanıyorduk rotadan çıkmışlar İstanbul Kartal'a çıkarma yapmışlar. CHP'yi Adana'da beklerken Kartal'da görmek yön karmaşası değildir CHP, HDP-PKK ile suç üstü basıldı.

''HDP, CHP'NİN İÇİNE KAÇMIŞTIR''

HDP, CHP'nin içine kaçmıştır. CHP'deki PKK kalınmtıları bünyeyi ele geçirmeye başlamışlardır. Atatürk yerinden kalkıp bunların halini görse ya tekrar yatar ya da bunların alayını birden İzmir'e kadar kovalar.''