Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir sağlık sorunları nedeniyle istifa edeceğine dair iddiaya ilk kez yanıt verdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir yaşadığı sağlık sorunu ile ilgili yaptığı açıklamada kendisine kanser teşhisinin konulduğunu söyledi. Mustafa Demir, sağlık sorunu sebebiyle Samsun kamuoyunda sık sık gündeme gelen istifa edeceğine dair de ilk kez açıklamalarda bulundu.

İSTİFA EDECEĞİ İDDİASI SORULDU

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık tarihinde Samsun'da yapacağı miting ve toplu açılış töreni ile ilgili düzenlediği toplantıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, toplantı sonunda yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle görevinden istifa edeceğine dair iddiaya, sorulan soru üzerine cevap verdi.

MUSTAFA DEMİR İLK KEZ AÇIKLAMA YAPTI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sağlık sorunu sebebi ile başkanlık görevinden istifa edip etmeyeceğine ve AK Parti Genel Merkezi'nden görevi bırakmasına yönelik bir talebin olup olmadığı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

"Allah hepimize sağlıklı ömür versin. Hastalıkta bizler için. Kanser teşhisi var. Sağlıklı bir şekilde tedavi devam ediyor. Sanıyorum ciddi bir çöküş içerisinde tümor. Yarın ne olacağını bilemeyiz. Ama herhangi bir sıkıntım yok. Bahsedilen konularla ilgili genel merkezle hiç bir iletişim geçmedi. Can tende oldukça Allah fırsat verdikçe görevimizin başındayız."