Samsun Haber- AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay Başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti İlkadım Mahalle Başkanları ve Mahalle Yönetimleri ile toplantı yapıldı. Toplantılarda seçim çalışmaları ile ilgili konular masaya yatırıldı.

ŞÖLEN HAVASINI YAŞAYACAĞIZ

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay” Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret etmesi ile ilkadım ailesi olarak üzerimize düşenin fazlasını yapacağız. Çok şükür teşkilatlarımız her daim seçime hazır olduğunu gösterdi, şimdide gösterecek. Meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ana kadememiz ile sahada bir bütün içinde çalışacağız. Seçimler AK Partide her daim şölen havasında geçmiştir. Bizler bu seçimde de bu şölen havasını yaşatacağız.

BU ÜLKENİN KADERİ OLMUŞTUR

Bizler bu koltuklarda oturuyorsak vebali büyüktür. Milletimiz nasıl anayasa değişikliğine evet verdiyse, bu seçimde de AK Partiye ve Başkanlık yarışında Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermesi için çabalayacağız. AK Parti bu ülkenin kaderi olmuştur. Kırgınlıklarımızı, kızgınlıklarımızı ve küskünlüklerimizi bir kenara bırakıp sahada tek bilek olarak çalışmamız lazım. Biz bir isek güçlüyüz. Değerli teşkilat mensuplarımız bu dakikadan sonra kaybedecek vaktimiz yok. Kapı kapı dolaşacağız. Cumhurbaşkanımızı Halkın Başkanı yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Bizler mahalle ziyaretleri kapsamında teşkilat mensuplarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bugün Bahçelievler mahallesinde gördüğüm tablo muhteşem. Sizler bu davaya inanarak çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Bu birlikteliğiniz AK Partiye seçim günü sandıklarda yansıyacak. AK Partinin İlkadımda birinci parti çıkması için var gücümüzle çalışacağız. Allah sizlerden razı olsun. Rabbim çalışmalarımızı bereketlendirsin.” dedi.