Samsun’un Alaçam İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ve beraberindeki heyet Yoğunpelit Mahallesi’nde şehit mezarını ziyaret ederek dualar okudu.
Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt, Belediye Başkanı Hadi Uyar, Cumhuriyet Savcısı Eyüp Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Komiser Erhan Akbulut ile birlikte ilçe merkezine 15 kilometre mesafede bulunan Yoğunpelit İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler. Kaymakam Çağlar, "İlçe Jandarma Komutanlığımızın organizesinde, öğrencilerimizle beraber birkaç saat geçirdik, çocuklarımızla ufak paylaşımlarımız oldu. İsteriz ki, bu güzel gün, hatıralarında kalsın. Yıllar sonra, her biri yetişmiş, iş güç sahibi olmuş bireyler olarak, bugünü ansınlar zor ama parlak bir gelecek onları bekliyor, alacakları iyi bir eğitim, onların yolunu açacak ve bunun yükü de, bizlerin omuzlarında biz ışık tutacağız bu güzelliklere biz ışık tutamazsak, karanlıkta kalacaklar, vebali hepimizin sırtında. Katkıları sebebiyle İlçe Jandarma Komutanlığımıza, Alaçam Belediyemize, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, bizlere eşlik eden tüm mesai arkadaşlarımıza, misafirperverliğini esirgemeyen Yoğunpelitlilere sonsuz teşekkürler" dedi.
Kaymakam Çağlar ve beraberindeki heyet okul ziyaretinin ardından 2011 yılında Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde şehit olan Jandarma Komando Çavuş Necmettin Torun’un mezarını ziyaret ederek dua okudular. Kaymakam Çağlar "Kabrini ziyaret ederek andığımız şehidimiz Necmettin Torun’a da Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar dileriz" diye konuştu.