Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen “3. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı”na katıldı.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin iştirakiyle Ankara Altınpark’da bulunan ANFA salonunda yapılan toplantıya, Ankara, Samsun, Amasya, Bartın, Çankırı, Çorum, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Sinop, Tokat ve Yozgat illerinden büyükşehir, İl, İlçe, belde belediye başkanları, il başkanları ve il yerel yönetim başkanları, il kadın ve gençlik kolları yerel yönetim başkanları, il seçim koordinasyon kurulu başkanları, İl genel meclisi başkanları, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile Ankara İl Yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, toplantı sırasında gündemde olmamasına rağmen Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin isteği üzerine söz alarak katılımcılara “Yerel Yönetimlerin Seçim Stratejileri” başlıklı bir sunum gerçekleştirerek deneyimlerini ve bilgilerini aktardı.