Canik Belediyesi tarafından 2017 yılında Samsun'da gerçekleştirilecek olan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na hazırlık kapsamında belediye personeline yönelik düzenlenen "Uluslararası İşaret Dili" kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler belgelerini aldı.

Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası İşaret Dili Kursu sona erdi. 2017 yılında Samsun'da gerçekleştirilecek olan İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na hazırlık kapsamında gerçekleştirilen ve İşaret Dili Öğretmeni Pınar Dişibeyaz tarafından verilen kursu tamamlayan belediye çalışanları, belgelerini düzenlenen törende Canik Belediye Başkanı Osman Genç'ten aldı.

 40 ÇALIŞAN SERTİFİKA ALDI

Canik Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen ve Başkan Yardımcısı İrfan Göz ile Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün'ün de katıldığı törende konuşan Başkan Osman Genç, İşaret Dili Kursu ile olimpiyatlara katılacak sporcularla sağlıklı iletişim kurmayı amaçladıklarını ve bugüne kadar düzenlenen iki kursta toplam 40 belediye çalışanının kursu başarıyla tamamlayarak sertifika aldığını söyledi.

 

SÜREKLİ DEĞİŞİM, SÜREKLİ GELİŞİM

Canik Belediyesi olarak 'Sürekli Değişim, Sürekli Gelişim' anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Genç, "Değişen ve gelişen dünyada bilginin çok önemli bir sermaye olduğu bilinciyle belediye olarak kendimizi sürekli yeniliyoruz. Daha önce belediye çalışanlarımıza yönelik bir çok eğitim çalışmalarının yanında şehrimiz için çok önemli gördüğümüz 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na da bu tür eğitici ve geliştirici programlarla hazırlanıyoruz" dedi.