Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay’ın eşi Serpil Erbay, hayatını kaybetti. Serpil Erbay’ın cenazezi gözyaşları arasında toprağa verildi.
Geçirdiği rahatsızlık sonucu bir süredir tedavi gören Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay’ın eşi Serpil Erbay vefat etti. Serpil Erbay’ın cenazesi Belediyeevleri Mahallesi’ndeki evinden alınarak Mevlana Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hasköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay ve yakınlarına başsağlığı diledi.
YALNIZ BIRAKMADILAR
Erbay ailesini bu acılı günlerinde Samsun protokolü ve yakınları da yalnız bırakmadı. Cenazeye Başkan Genç’in yanı sıra AK Parti Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, belediye çalışanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Erbay ailesinin yakınları ve dostları katıldı.