Kayseri'deki bombalı saldırıda yaralanan Samsunlu asker Mehmet Kilit'in hastanede çekilen fotoğrafına ise yüzlerce yorum geldi.

 

Kayseri'deki bombalı terörist saldırıda yaralanan Samsunlu iki askerin isimleri ve sağlık durumları belli oldu. Kayseri'deki bombalı saldırıda Samsunlu askerler Ercan İnan ve Mehmet Kilit yaralandı. 


Kayseri'de meydana gelen bombalı araçlı hain saldırıda Samsun'un Vezirköprü ilçesi doğumlu asker Ercan İnan yaralanmıştı. Hain saldırıda Samsun'dan iki askerin yaralandığı bilgisi gelmiş, ancak yaralı olan ikinci askerin ismi belirlenememişti. 

 

 


Kayseri'deki kalleş saldırıda 14 askerimiz şehit olurken 58 kişide yaralanmıştı. Yaralılar arasında ise Samsun'un Vezirköprü ilçesi doğumlu asker Ercan İnan'ın da bulunduğunu önceki gün Samsun Kent Haber duyurmuştu. 

 

 

 


Hain saldırıda Samsunlu iki askerin yaralı olduğu ve birinin isminin henüz belirlenemediğini duyuran Samsun Kent Haber, yaralı olan Samsunlu diğer askerimizinde ismini öğrendi. 


SAMSUNLU YARALI ASKERİN FOTOĞRAFINA YORUM YAĞDI


Kayseri'de yaşanan hain saldırıda yaralanan Samsunlu diğer askerin isminin Mehmet Kilit olduğu belirlendi. Samsun'un Salıpazarı ilçesi doğumlu yaralı asker Mehmet Kilit'in sağlık durumunun iyi olduğu ve ameliyat olduğu öğrenildi. 


Kayseri'deki saldırıda yaralanan Samsunlu asker Mehmet Kilit'in hastanede çekilen fotoğrafına ise yüzlerce yorum geldi. Yaralı asker Mehmet Kilit'in fotoğrafına yorum yapan vatandaşlar "Dualarımız seninle" mesajları yazdı.

 

Kaynak: Samsun Kent Haber