Kızılay Alaçam Şube Yönetimi ilçe protokolünü ziyaret etti.
Kızılay Alaçam Şube Başkanı İsa Şentürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Acar, Vedat Özyılmaz, Berat Baş ve Fedai Sağbaş ile birlikte Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, İlçe Garnizon Komutanı J. Üst. Murat Şenyurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Mankan ve Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi Şen’i makamlarında ziyaret ederek, uzun vadede yapacakları projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Kızılay heyeti ilk olarak Kaymakam Oğuz Alp Çağlar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam OĞuz Alp Çağlar, Kızılay Şube Başkanı İsa Şentürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Çağlar, "ülkede sosyal yardımlaşmanın sembolü olan Türk Kızılayı sadece afet zamanlarında değil, her zaman faal olarak çalışan müstesna bir kurum. Ülkemizin ve milletimizin en zor anlarında her zaman yanında olan ve yardımına koşan, kamu yararına faaliyet yapan ve hizmet veren Kızılay’ımıza her zaman elimizden gelen yapmaya hazırız” dedi. Çağlar, Kızılay Alaçam Şubesi’nin yeni yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Kızılay şube yönetimi, Kaymakam Çağlar’ın ardından İlçe Garnizon Komutanı J. Üsteğmen Murat Şenyurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Jandarma Komutanlığı’nın kan bağışına verdiği destekten dolayı Üsteğmen Şenyurt’a plaket takdim edildi.