AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanlığı’nın yapmış olduğu mayıs ayı genişletilmiş danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen danışma meclisi toplantısında geride bıraktığımız bir ay içerisinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıya 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Yönetim Kurulu, Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı ve Yönetim Kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle ve Sandık Kurulu Üyeleri katıldı.

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, teşkilat birimlerinin bir aylık faaliyetlerini sundukları sunumlarla devam etti.

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı; Ak Parti’nin yıllardır ülkemize önemli hizmetler yaptığına dikkat çekti. Kalaycı konuşmasında, Kurucu Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Başkanımız Sn. Binali Yıldırım’ın 19 Mayıs İlçesindeki temsilcileri olarak onun partisine yakışır şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Üye sayısında 5 bini geçtiklerini ve Samsun İlçelerinde ikinci olduklarını belirten Av. İrfan Kalaycı; Üye artış oranında %27’lerdeyiz. Bu sayıyı daha yukarıya çıkartarak il genelinde birinci olmak istiyoruz. dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; Kurucu Genel Başkanımız, Seçilmiş ilk Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da, Dünya İnsani Zirvesinde bütün insanlığa ders verirken, bizim en ufak bir mahallemizdeki sorunla ilgilenmiyoruz deme şansımız yoktur. 38 mahallemizin 38’i de bizim için eşittir ve aynı hizmeti almaktadır. Mahalle Muhtarlarımızla birlikte yaptığımız program neticesinde çalışmalar programlı şekilde sürdürülüyor. dedi.

Projelere de değinen Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; Yörükler ve Dereköy Mahallelerimizdeki spor kompleksleri tamamlanmak üzere. Bir adet kapalı halı saha da Karagöl Mahallesine yapacağız. Ayrıca Yörükler Mahallemizdeki düğün salonu çalışmaları da devam ediyor. Bir tane de Düğün Salonu Dereköy Mahallemize yapacağız, proje çalışmaları bitmek üzere. Kültür Merkezi için hazırlanan projemizde tamamlandı 4 milyon liraya mal olacak olan bu tesisi inşallah yakın bir zaman içinde ihale edeceğiz ve 2 yılda tamamlamak istiyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzda çalışmalar hızla sürüyor, müteahhit firma yıl sonunda burayı teslim etmek istiyor. dedi.