Ziyarete Samsun Memur-Sen İl Başkanı Nejdet GÜNEYSU, Sağlık-Sen Şube başkanı İlhan ÖKSÜZ; Bem-Bir-Sen Şube başkanı Nurettin SEVER; Diyanet-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat OY; Samsun Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yılmaz TAŞOVA, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Ayhan AKDENİZ; Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER,  Enerji Bir-Sen İl temsilcisi Selahattin ÖZTÜRK, ve Hanımlar Komisyonu Başkanı Songül KIYAK  katıldılar.

 Memur-Sen İl Başkanı Nejdet GÜNEYSU’ da İstanbul Beşiktaş'ta şehit olan polislerimize rahmet; Şehitlerin ailesine, yakınlarına ve  Emniyet mensuplarına baş sağlığı dilediklerini kaydederek “Emniyet mensuplarının çok zor şartlarda çalıştıklarını bildiklerini” ifade ederek “Kimden ve nereden gelirse gelsin, terör bir insanlık suçudur. Bu terör eylemlerinin bir an önce son bulmasını, artık bu şehit cenazelerimizin son olmasını diliyorum. Bir kez daha tüm terör eylemlerini ve örgütlerini şiddet ve nefretle kınıyorum” dedi.


Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ “Bizler, istiklalini  şehitlerine borçlu bir milletiz. Kurtuluş Savaşı’nda bu aziz millet, karamsarlıkları kovdu, her türlü çaresizlikleri yok etti. Bundan dolayı, bu Şerefli milletimiz, 19 Mayıs ruhuyla birlikte istiklalimize, istikbalimize, demokrasimize ve cumhuriyetimize her zaman sahip çıkmıştır. Görevimiz bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır. Kalleş terör örgütünün sonu gelinceye kadar mücadele edilerek, tüm şehitlerimizin hesabı sorulacaktır”  dedi.   

 

Emniyet müdürü bu anlamlı ziyaretten dolayı Memur-Sen’e teşekkür etti.                                                                     

                                                                   16.12.2016

                                                               Nejdet GÜNEYSU

                                                    Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi