Mahalle buluşmaları kapsamında Liman Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bu tablo bizlere gösteriyor ki halkımız daima arkamızda. Halkımızın bu yoğun teveccühü bizi hizmet aşkı ile kamçılıyor" dedi.
İlkadım Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallesi düzenlenen mahalle buluşmalarının bir yenisi Liman Mahallesi’nde gerçekleşti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programına bin 500 kişi katıldı. Mahalle halkı ile tek tek görüşerek sohbet eden Başkan Tok, konuklarının isteklerini dinlemeyi de ihmal etmedi. Mahalle kahvaltı programının adeta bir miting havasına dönüştüğünü söyleyen Başkan Tok, ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
HERKESİ KUCAKLAYAN ANLAYIŞ
Vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı son derece mutluluk duyduğunu belirten ve kahvaltı programını miting alanına çeviren vatandaşlara teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Mahalle buluşmaları programlarımızın yenisi Liman Mahallemizde gerçekleştirdik. Yalnız görüyorum ki Liman Mahallesi sakinleri bu kahvaltı programını adeta miting alanına dönüştürmüş. Allah hepinizden razı olsun. Mahalle sakinlerimizin bu ilgi ve alakası bizlere daha fazla güç verdi. Bu tablo bizlere gösteriyor ki halkımız daima arkamızda. Halkımızın bu teveccühü bizi hizmet aşkı ile kamçılıyor. Halkımızın bu ilgisi bu pozitif enerjisi bu bakışı artık bizim 24 saat’i 25 saate çıkarmamızı sağlayacak. Ben de bu mahallenin bir çocuğuyum ve görüyorum ki sevginiz hala doruklarda. Allah razı olsun. Rabbim her zaman yardımcımız olsun. Hiç bir zaman ayrım yapmadan, herkesi kucaklayan halkla iç içe olan bir belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımız bizleri destekledi bu noktalara getirdi" şeklinde konuştu.
İLKADIM ŞANTİYE ALANI GİBİ
Halkla bir bütün ve iç içe belediyecilik anlayışı ile çalışmalara devam ettiklerinin altını çizen Başkan Tok, "2 yıl oldu göreve başlayalı ama 2 yıl içinde hep birlikte birçok başarıya imza attık. Birçok temeller attık açılışlar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Artık çalışan üreten ve halkla bütünleşen bir belediyeyi ortaya koyduk. Göreve gelir gelmez çalışmalara başladık Ankara ile yakın tuttuğumuz ilişkilerimiz sayesinde ilçemizde Türkiye’nin en büyük gençlik merkezini kazandırdık. Derebahçe mahallemizde mükemmel bir sosyal tesisin temellerini attık 2 ay gibi kısa süre sonra o harika tesisin de açılışını yapacağız. Biz billboardlarda resimlerle halkımızı yanıltmıyoruz. Biz billboardlarda yayınladığımız resimlerin açılışlarını yapıyoruz temellerini atıyoruz. Dolayısıyla gücümüzü de halkımızda alıyoruz halkımız için çabalıyoruz. Çalışmalarımız sadece bunlardan ibaret değil. Her yerde çalışma var proje var. İlkadım adeta şantiye alanına döndü. Bir yerde Türkiye’ye örnek olacak cami ve külliye bir yerde yeni hizmet binamızın çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalarımızı saymakla bitmez" ifadelerini kullandı.
“BİR VE DİRİ OLALIM”
Program sonunda yoğun kalabalığa birlik ve beraberlik mesajı veren Tok şöyle konuştu: "Herkes diyor ki ‘başkanım bu kadar projeyi nasıl yapıyorsunuz’. Bizler de diyoruz ki ‘iş bilenin, kılıç kuşananın.’ Halkımızın ile her zaman yan yana olduğumuzda üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey olmaz. Az önce belirttiğim gibi gücümüzü vatandaşlarımızda alıyoruz. O gücümüzü yine vatandaşlarımız için gece gündüz çalışarak tüketiyoruz. Her zaman birlikte olalım, kardeş olalım, bir olalım, diri olalım. Rabbim her zaman yar ve yardımız olsun.”