Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan ve dernek üyeleri ile birlikte kahvaltı programında bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi esnaflarının tek tek sorunlarını dinledi. Caddenin en büyük sıkıntılarından birinin otopark ve ışıklandırma sorunu olduğunu belirten Dernek Başkanı Cihat Karahan, caddedeki otopark sorunu çözülür ve dekoratif ışıklarla süslenirse burası gerçekten alışverişin kalbinin attığı bir mekan haline gelir" dedi.

                     ÇİFTLİK CADDESİNİ GÜZELLEŞTİRMEKTEN VAZGEÇMEYİN

    Otopark sorununun çözüleceğini ve ışıklandırma konusunda da bir çalışma yapacaklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, "Caddenin asaletini yükseltecek çalışmalar yaparak Çiftliğimizi hak ettiği yere getirelim. Özellikle marka firmaları caddeye çekip orada ticareti artırmak için biz belediye olarak elimizi taşın altına koyacağız ve ne gerekiyorsa yapacağız. Sizler de esnaflar olarak ticaretin daha da artırılması adına neler yapılabilirlik konusunda bir istişare yapın. Caddedeki ışıklandırma ve otopark sorununu biz acilen çözeceğiz. Kamera sistemi kurup caddemizin güvenliği için de gereken adımı emniyetimizle birlikte atacağız. Sizler dernek olarak burayı geliştirmekten ve güzelleştirmekten asla vazgeçmeyin. Caddemizi bekara hanım boşar gibi konuşanların eline asla bırakmayalım" diye konuştu.

   Esnaflarla olan kahvaltı programında Başkan Yılmaz'a Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, Genel Sekreter Yardımcıları Zennube Albayrak, Mustafa Yurt ve Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam da eşlik etti.