Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu Kavak'ta yeni açılan  ilçenin ilk ve tek lüks otelini ziyaret etti

 Kavak Belediye Başkan yardımcısı ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede büyük bir titizlik ile yapımı tamamlanan lüks otelde incelemelerde bulunan Başkan Sarıcaoğlu otele tam puan verdi. Kavakta bulunan yatırımcılardan İhsan Livanın yaptırdığı otel ilçede ki konaklama sorununa kökten çözüm getireceğini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu "İlçemizde ki gelişimin göstergesi olan otelimiz ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Resmi açılışının henüz yapılmadığını vurgulayan otel sahibi İhsan Liva "Kavak Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcımıza ve meclis üyelerimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Otelimizin resmi açılışını çok kısa sürede Başkanımızla birlikte yapacağız" dedi.

 Nisan Ayında İkinci Bir Otel Daha Geliyor

Sarıcaoğlu, "İlçemizin gelişimi ve değişimi yatırımcılarımızı da hareketlendirdi. Kavaklı yatırımcılardan İhsan Liva'nın yaptırmış olduğu otel 5 yıldızlı olup toplam 100 odalıdır. Otelimizin içerisinde havuz, sauna, kafeterya, restaurant, toplantı salonu, konferans salonu, spor salonu gibi alanlar bulunmaktadır. İlçemizin ilk 5 yıldızlı oteli şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İkinci otelimizin ise 2017 yılının nisan ayında temeli atılacak. Sanayisi ve konut artışı ile Samsun'un sayılı ilçeleri arasına giren Kavak artık modernleşme yolunda hızla ilerliyor. Yeni yatırımcıları ilçemize çekmek için tüm imkanları seferber ediyoruz" dedi.

 Kavak Hızla Büyüyor

Kavak'ta gerek işsizlik gerekse konut sorununa çözüm için gerekli çalışmaları yaptığını belirten Sarıcaoğlu, "Büyüyen ve gelişen ilçemiz artık kabuğunu kırdı. Sanayimize yeni yatırımcıları getirmek için gerekli adımları attık. Çok yakında bunlarında müjdesini vereceğiz. Konut sorununun çözümü için ise TOKİ ile anlaşma yaptık yakında temel atma çalışmalarını yine hep birlikte yapacağız. İlçemizin gelişimi için ne gerekliyse biz onu yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İlçemizin gelişimine ayak uyduran, ilçemizi dahada ileri noktalara taşımamızda bizlere yardımcı olan 

yatırımcılara da teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi durmak yok hizmete devam" ifadelerinde bulundu.

 

Başkan Sarıcaoğlu otelin tüm odalarını inceleyerek otele ve otel personelini tam not verdiğini açıkladı. İlçede bu tarz yatırımların oluşmasında desteğimiz her zaman olacaktır ifadelerinde bulundu.