Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Türk Sanat Müziği (TSM) Yeni Yıl Konseri’nde, Mine Geçili’nin de yorumlarıyla sanatseverlerle buluştu.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe Samsun’un yetiştirdiği sanatçılardan Mine Geçili misafir oldu. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde verilen konserde, Samsun Büyükşehir Belediye Konservatuvarı şef Cavit Ersoy eşliğinde ve Mine Geçili, Türk Sanat Müziği’nden seçme eserleri dinleyicilerle buluşturdu. Konsere, Samsun Vali Yardımcıları Ali Galip Saral ve Osman Nuri Çobanoğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Ahmet Ayan ve çok sayıda sanatsever katıldı. Programdan önce konuşan Necmi Çamaş, "Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin kültürel ve sanatsal faaliyetler kapsamında özellikle Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Halk Oyunları, tiyatro gibi bölümleri çalışmalarını yıl boyunca sürdürmektedirler. Türk Sanat Müziği’nin önemli ismi Cavit Ersoy şefliğinde bu akşam 2016 yılının ilk konserini verecekler. Umarım ki sanatçılarımız güzel Samsunlulara güzel bir gece yaşatırlar" dedi.
GEÇİLİ: "BİR DE ŞİMDİ TİTRİYORUM"
Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın beraber ve solo şarkıları seslendirmelerinin ardından sahneye çıkan sanatçı Mine Geçili, "Samsun’da ve sizlerin karşınızda olduğum için çok mutluyum. Bütün hocalarım burada. Gerçekten Samsun’a bir kez daha gelmiştim o zaman da titremiştim bir de şimdi titriyorum. Her gittiğim yerde şunu söylüyorum; o kıymetli vakitlerinizi musikiye ayırdığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.