Samsun’un Salıpazarı ilçesinde bulunan yetenekli sporculara İlçe Kaymakamı İskender Çolak’ın katılımlarıyla malzeme dağıtımı gerçekleştirildi.
Salıpazarı İlçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törende yetenekli sporcular ve 2015-2016 eğitim-öğretim yılında alanlarında şampiyon olarak Salıpazarı ilçesini Samsun’da temsil edecek sporculara malzeme dağıtımı yapıldı.
Salıpazarı İlçe Kaymakamı İskender Çolak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Keskin, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanı Serkan Karaman, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin hazır bulunduğu törende sporun önemine değinen İlçe Kaymakamı Çolak, “Spor ve güzel sanatlar alanında kendinizi ispatlar, başarılar elde ederseniz ve bunu kitap okuma alışkanlığı ile tamamlarsanız, kendinize olan güveniniz artar. Elde ettiğiniz bu güvenle beraber hayat içerisindeki mücadelenizde çok daha fazla başarılar elde edebilirsiniz” dedi.
Program Kaymakam İskender Çolak’ın sporculara hediyelerini vermesiyle son buldu.