AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ankara Koordinatörü Yusuf Ziya Yılmaz, sorumluluk bölgesi Ankara'da ilçe belediyelerini ziyaret etti.

"31 Mart seçimlerinde halkımızın verdiği tüm mesajları değerlendiriyoruz."

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Koordinatörü olarak görev yapan Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, genel merkez tarafından yapılan yeni görevlendirme ile AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ankara Koordinatörü olarak görevlendirildi.

Çalışmalarına başlayan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz'ı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı, istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerinde açıklama yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye'nin büyük hedeflere koştuğunu, hizmet yarışının yerelden genele koordineli bir şekilde devam etmesi gerektiğini söyledi.

'HALKIMIZ HER ZAMAN ÖNCELİKLİ OLACAK'

'Halkı öteleyen değil öncelikli hale getiren, baş tacı yapan bir yönetim tarzı bizim vazgeçilmezlerimiz arasındadır." diyen Yılmaz, "Yerel yönetimler halkımızla birebir, iç içe olan kamu birimleridir. Vatandaşlarımızla ilişkilerimizde, belediye hizmetlerimizde her alanda olduğu gibi 'Tevazu, Samimiyet ve Gayreti' ön planda tutacağız. Seçimlerde sürekli dile getirdiğimiz ve parolamız haline gelen 'Gönül Belediyeciliği' vurgumuzu, eksiksiz yerine getirmek zorundayız. Bundan kesinlikle hiç bir taviz vermeyeceğiz. Halkımız bizden hizmet bekliyor. Kimseyi ayrıştırmadan, gönüllere de hitap ederek en iyi hizmeti sunmak zorundayız. Herkesin belediye başkanı algısını, eksiksiz yerine getirmeliyiz." diye konuştu.

'TÜM MESAJLAR DEĞERLENDİRİLİYOR'

"Üç günlük Kızılcahamam kampında halkımızın verdiği tüm mesajları çok iyi değerlendireceğiz, analiz edeceğiz" diyen Yılmaz, "Bizler halkına güvenen, verdiği kararlara saygı duyan, baş tacı yapan bir siyasi oluşumun mensuplarıyız.  İstişare, değerlendirme, ortak akıl partimizin vazgeçilmezleri arasında dır. Önümüzdeki süreçte artılarımızı, eksikliklerimizi hepsini masaya yatıracağız ve bu doğrultuda hatalarımızı da görerek daha doğrusu gidererek halkımızla el ele gönül gönüle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim vatanımıza, milletimize hizmet haricinde hiç bir düşüncemiz yok. 31 Mart seçimlerinde halkımızın verdiği tüm mesajları değerlendiriyoruz. Biz halkın içinden doğan bir partiyiz ve bizim tek güç kaynağımız, güven noktamız  halkımız. Bunun için hepimiz çok çalışacağız. Halkımıza en iyi hizmeti sunma, kentlerimizi geleceğe hazırlama noktasında gönül belediyeciliği parolasından hiç bir taviz vermeden çok çalışacağız." şeklinde konuştu.