Samsun Bölgesi 2. Küme U 19 A- Genç A grubunun 11.haftasında ligte ikinci sırada yer alan Bafra Mevlanaspor U 19 A- genç takımı ligte üçüncü sırada yer alan Bafra Dededağıspor U 19 A- Genç takımını Bafra derbisinde gol duolosu şeklinde geçen karşılaşmada Yusuf, Süleyman, Sefa ve Berkay'ın(2) golleriyle 5-3 yendi.

Samsun Bölgesi 2.Küme U 19 A- Genç A- grubunun 11. haftasında lig ikincisi olan Bafra Mevlanaspor U 19 A- genç takımı aynı grupta yer alan ve üçüncü sırada bulunan Bafra Dededağıspor'u Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahasın da konuk etti.

Orta hakem Burak Can Öksüz'ün düdüğüyle başlayan karşılaşmaya hırslı atak ve istekli başlayan taraf Bafra Mevlanaspor oldu.Karşılaşmanın 13. dakikasında gelişen Mevlanaspor atağında sağ taraftan Melih'in ortasına iyi yükeselen Yusuf takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.dakikalar 30.gösterirken Mevlanaspor'dan Berakay attığı golle durumu 2-0 yaptı.Karşılaşma üstün taraf olan Mevlanaspor 38. dakika da Berkay'la bir gol daha bularak karşılaşmada durumu 3-0 yaptı.Kalesinde iki gol gören Bafra Dededağıspor 45. dakika da Berkant'la bulduğu golle durumu 3-1 yaptı.İlk yarının uzatma dakikasında Mevlanaspor Süleyman'nın golü ile durumu 4-1 yaptı.Bu golden başka gol olmayınca ilk yarısı Mevlanaspor'un 4-1 üstünlüğüyle tamamlanmış oldu.

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf Bafra Dededağıspor oldu.İkinci yarının 55.dakikasında gelişen Bafra Dededağıspor atağında takım kaptanı Oktay'ın attığı golle karşılaşmada durum 4-2 oldu.İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf olan Bafra Dededağıspor 60.dakika da Berkant'la bir gol daha bularak karşılaşmada durumu 4-3 getirdi.Son dakikaları heyecan fırtınasında geçen karşılaşmada son sözü Mevlanaspor'dan Sefa 83.dakika da yaklaşık 30.metreden attığı muhteşem golle durumu 5-3 yaptı. Bu golden başka gol olmayınca Bafra derbisini Mevlanaspor Dededağıspor karşısında 5-3 kazanarak plaofa maçı oynayamaya hak kazandı.

Karşılaşmanın Oynandığı Yer: Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahası

Hakemler: Burak Can Öksüz xx Eray Pınar xx Kaan Demirel xx

Bafra Mevlanaspor U 19 : Ceyhun(c), Dinçer, Ahmet, Sezgin, Mertcan, Süleyman, Melih, Yusuf, Berkay, Sefa,Mustafa Gök

Tek.Direk: Levent Kılıç

Yedekler:Umutcan, Emre, Abdülkadir, Recep Ali, Onur, Samet

Bafra Dededağıspor U 19 : Ömer Faruk, Emrullah, Süleyman, Samet, İsmail, Gökhan, Hazar, Berkant, Oktay(c), Eğturul,Yunus

Tek.Direk:Hürriyet Özdinç

Yedekler:Erdoğan, Şavit, Mustafa

GOLLER: 13. dak.Yusuf - 30 ve 38 dak. Berkay - 45+2 Süleyman - 83. dak. Sefa Bafra Mevlanaspor --- 45 ve 60 dak.Berkant - 55 dak. Oktay Bafra Dededağıspr