DOSTLUK MESAJI VERDİLER

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin 1. haftasın da 1930 Bafraspor Bafra Hacinabispor'u Bafra Yeni Şehir stadyumun da konuk etti.Karşılaşma öncesi taraftarlar her iki takımın futbolcularını bir araya çağrılarak dostluk mesaj verdiler.

Orta hakem Ömür Bozkurt'un düdüğe başlayan müsabaka da her iki takım da temkinli başladı. İlerleyen dakikalar da ev sahibi olan 1930 Bafraspor karşılaşmada oyun kontrolünü almak istese de buna izin vermeyen Hacinabispor vardı.

İlk yarı da 1930 Bafraspor Kerim,Güvenç ve Nimo ile girdiği gol pozisyonlarında yararlanamadı.Buna karşılık veren Bafra Hacinabispor oyun da etkili bir oyun sergileyen Özlem Kağıt, 1930 Bafraspor defansına zor anlar yaşatan Fahrettin Teke ve Miraç'la karşılık verirken gol pozisyonlarında yararlanamayan taraf oldu.

GOL İLK YARININ SONUNDA GELDİ

İlk yarı beraberlikle bitecek derken ilk yarının 45 dakikasın da Fahrettin Teke'ye yapılan faulle de topu kale içine ortalayan Hayri'nin bu topuna İlker Özer topu 1930 Bafraspor ağlarına bıraktı. İlk yarı da başka gol olmayınca ilk yarıya 1-0 üstünlük ve averajla giren Hacinabispor oldu.

İkinci yarıya daha istekli başlayan ev sahini 1930 Bafraspor Kerim ve Nimo'nun girdiği gol pozisyonlarında direklere takılınca istediği beraberlik golünü bulamadı. Son dakikaları heyecan fırtınasıyla geçen müsabaka da başka gol olmayınca Süper Amatör liginin ilk haftasın da 1930 Bafraspor Bafra Derbisi olarak adlandırılan bu karşılaşmada rakibi Hacinabispor'a 1-0 yenilerek sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

Karşılaşmayı başta Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız, Bafra Hacinabispor Kulüp Başkanı İlker Fatih Kural ve çok sayı da futbol sever izledi.

Karşılaşmadan sonra Hacinabispor'un Futbolcuları,Teknik Heyet ve Kulüp başkanı İlker Fatih Kural , Yönetimi Galibiyetinin haklı sevinç yaşarken, 1930 Bafraspor'da ise Emanulle Nimo'nun hüznü vardı.Süper Amatör ligin 2. haftasında ise Hacinabispor bu galibiyet ve moralle kendi sahası ve seyircisi önün de Termespor'u konuk ederken,1930 Bafraspor ise 19 Mayıs Belediyespor ile deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek.

Karşılaşmanın Oynandığı Yer Bafra Yeni Şehir Stadyumu

HAKEMLER Ömür Bozkurt - Samet Kurt - Burak İlgen

1930 Bafraspor Hayrettin , Rafet, Erdal, Adil, Murat Bedir, Kader, Yunus (c), Güvenç, Nimo, Kerim, Selami

Teknik Direktör Mahmut Topal --- Yedekler -- Yakup - Taha - Hacı - Kadircan - Efekan - Aleaddin

Bafra Hacinabispor -- Furkan - Efkan - Mehmet - Ahmet - Hayri - Kadir - Özlem (c) , Fahrettin - Miraç - İlker

Teknik Direktör --- Erdoğan Er---- Yedekler --- Orhan - Cem - Aziz - Sefa - Mert - Tolga -

GOL ; 45 Dakika İlker Özer Bafra Hacinabispor

Sarı Kartlar : Fahrettin - Hayri - Meriç - Tolga Bafra Hacinabispor Murat Bedir - Kader 1930 Bafraspor