Samsun Bölgesi 1.Amatör liginin B –grubunda ligin 22. haftası ve ligin son karşılaşmasın da Bafra Gençlikspor ligin zorlu ekiplerinden biri olan Samsun 1453 Fatih Reşadiyespor'u zorlu karşılaşmada İlker Yasin,İbrahim Batmaz ve İlker Özer'in(2) golleriyle 4-2 mağlup ederek grubunu lider tamamlayıp Samsun Süper Amatör Ligine direk yükselen ilk takım oldu.

Samsun Bölgesi 1.Amatör ligi B- grubunda 22. haftasında Samsun Süper Amatör Ligine yükselmek için mücadelen veren Bafra Gençlikspor ligin son karşılaşmasın da deplasmanda Samsun 1453 Fatih Reşadiyespor'a Samsun 19 Mayıs Stadyumu Yan Suni Çim Sahasın da konuk oldu.

Samsun Bölgesi 1.Amatör Ligi B - grubunda 47. puanla averajla Samsun 1453 Fatih Reşadiyespor'un karşısına çıkan Bafra Gençlikspor bu karşılaşmadan 4-2 galibiyetle ayrılarak puanını 50. yapıp Samsun Süper Amatör ligine yükseldi.

Ligine B - grubundan direk çıkan ilk ekip oldu.Karşılaşmada oldukça üstün taraf olan deplasman takımı olan Bafra Gençlikspor İlker Yasin,İbrahim Batmaz ve İlker Özer'in(2) golleriyle karşılaşmayı 4-2 kazanarak mutlu sona ulaşan taraf oldu.Karşılaşmadan sonra Bafra Gençlikspor Teknik Heyet Futbolcular ve Kulüp Başkanı Kerim Sayım Samsun Süper Amatör Ligine "Şampiyon" olarak çıkmanın mutluluğunu sahada yaşadılar.

Karşılaşmadan sonra kısa bir konuşma yapan Bafra Gençlikspor'un çiçeği burnunda hocası Adnan Günal: bizler takım olarak buralara çok zorlu karşılaşmalardan sonra geldik.Zor günlerde geçirdik hatta mevcut hocamızla yollarımızı ayırdıktan sonra takımın başına ben geçtim.Ama sağ olsunlarki futbolcu kardeşlerimizle iyi reaksiyon göstererek hak ettiğimiz Samsun Süper Amatör ligine "Şampiyon" olarak yükseldik.Burada ben öncelikle bir Aile Kavramı içinde olan Futbol Takımı oluşturan Futbolcu kardeşlerime Teknik Heyetteki

arkadaşlarıma Malzemeci Kardeşlerime ve Kulüp Başkanımız Kerim Sayım'a bizler güvendikleri, inandıkları ve yanımızda oldukları için teşekkürler ediyorum.Bekle bizi Samsun Süper Amatör .