1O Eylül Salı günü; Bafra Çim Saha'da, saat 19.00' da yeniTeknik Direktör ZekeriyaKöklükaya ve takım antrenörleri Cem ÇATMAKAŞ ve Erdoğan ER nezartinde akşam idmanı yaptılar hem de futbolcular yeni hocaları ile tanıştılar.

İdman öncesi; önemli açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya; Samsun Amatör Süper Ligi' nde mücadele edecek olan Bafra Hacınabispor' un ligdeki konumu, misyon ve vizyonu ve Bafra  takımalrının liglerdeki durumu konularında önemli açıklamalarda bulundu. Köklükaya şunları söyledi :

18 YIL BAFRA' DA KALDIM

" Ben Zekeriya Köklükaya. 1973 doğumluyum. 2000 yılında buraya ( Bafra' ya ) geldim. 2018 yılında Atakum' a taşındım.Çarşamba doğumluyumama 18 yıl Bafra' da kaldım.

Hayatımın en uzun kaldığım yer burasıdır. ( Bafra ) Futbol oynadığım dönemlerde sağa- sola gittiğim için Çarşamba' da da kaldım ama Bafralı sayılırım.

HACINABİSPOR İLE 4 YILLIK PROJEDE ANLAŞTIK

2019- 20 Sezonu için; Bafra Hacınabispor ile âlakalı birkaç defa bizim yeni Başkan' ıız İsa KÖPRÜ ile görüşmelerimiz oluyordu bir aydan beri; ara ara görüşmelerimiz oluyordu. Daha sonra 2 gün önce ( 8 Eylül Salı ) 4 yıllık bir proje konusunda beni iknâ ettiler.

2 YILDA BAL LİGİ, DİĞER 2 YILDA 3. LİG' İ HEDEFLİYORUZ

Sadece Bafra değil birçok yerden şunu yapalım, bunu yapalım şeklinde görüşmelerimiz de oluyordu. 2+ 2 şeklinde 4 yıllık bir proje olup 2 yl içersinde BAL Ligi; ondan sonraki 2 yıllık süreçte de 3. Lig' e çıkma hedefimiz var.

Bu hedeflere de ulaşacağımıza inandığımız için; Bafra ' ya ve Bafra' nın genç futbolcularına da bizim bir şeyler katabileceğimize inandığımız için buraya ( Bafra' ya ) geldik. bizim 2 yıllık bir hedefimiz var. Biz bu yıl biraz geç kaldık.

ŞAMPİYON BAFRA' DAN ÇIKSIN, ŞAMPİYON BAFRA OLSUN

Şimdi; ben şunu en baştan söyleyeyim; inşallah Şampiyon Bafra' dan çıkar. Hangimiz şampiyon olsun derseniz biz ( Hacınabispor ) olsun deriz ama biz şampiyon olamıyorsak, Bafraspor olsun deriz.

Biz yıllarca Bafraspor' a emek verdik. Bizi Bafraspor bu yerlere getirdi. Biz eğer bu seviyelere geldiysek; Bafraspor' da birlikte çalıştığımız arkadaşlar, futbolcular, yönetim hepsinin bizlere katkıları olmuştur. Bizim de onlara olduğu gibi.

BU BİR SAVAŞTIR, BU BİR SPORDUR

Birlik, beraberlik ruhu tabi ki olacak; sonuçtta bu bir savaştır, bu bir spordur, bunu bir kazananı olacaktır. Herkes  kazanmak için uğraşacaktır ama bu spor ruhuna aykırı olmayacaktır. Bu yıl Süper AmatrLigi biraz farklı olacak.

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK 4- 5 TAKIM SAYABİLİRİM

Daha önce ligden çekilen, katılmayan takımlar oluyordu veya çok iyi takımlar kurup da kimseye transfer olamayan takımlar oluyordu. Şu anda ben şampiyonluğa oynayan dört, beş takım sayabilirim.

BİZİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN ŞAMPİYONLUK

 Biz inşallah takviye yapabilirsek ve genç oyuncuları istediğimiz seviyeye getirebilrsek; biz de şampiyonluğa ortak olmak isteriz. Güçlü takımlar var. Biz yarışa ortak olabilirsek; bizim gönlümüzden geçen şampiyonluk ama biz şampiyonluğu zorlayan oluruz. İsterse 1930 Bafraspor şampiyon olsun. Yeter ki Bafra kazansın.

BAFRA ŞAMPİYON OLSUN

Bafra şampiyon olsun. Hepimize hayırlı olsun. Teşekkürler. "

Bafra Hacınabispor daha sonra Teknik Direktör Zekeriya KÖKLÜKAYA, antrenörler Cem ÇATMAKAŞ ve Erdoğan ER ve Samet hoca  nezaretinde idman ve çalışmalarını sürdürdü.

Bizler de tüm Bafra takımlarına, Ekim ayında başlayacak maçlarda ve ligde başarılar dileriz.

Haber : Oktay ZERRİN-  Bafra