Bafra Mevlanaspor' un 3 yıldır yükseltmekte olduğu başarı çıtasını; daha da ilerilere taşımak ve hedefleme arzusu ile, yönetim bazında yenilikler yapıldı.

Bafra Mevlanaspor Kulübü 2. Başkanı Arif Öztürk; yapmış olduğu açıklamalarda şunları söyledi:

Kulübümüz hedeflerini büyütmüştür. Bundan dolayı; yönetim bazında yeni arkadaşlarla daha kapsamlı bir çalışma içerisinde olacağız. Kulübümüzün hedefleri daima daha yukarılar, zirve olacaktır .

3 yıldır altyapı anlamında oldukça güzel şeyler yaptık. U 12, U 14 ve U 19 guruplarında şampiyonluklar elde ettik. U 19 takımımız bu sene Bafra mızı Elit Lig' de temsil etme hakkı ve başarısı kazandı.

Buradaki amacımız; inşallah Türkiye Şampiyonası 2 hafta sonra başlayacak. 2. Amatör Büyükler Ligi'nde mücadele edeceğiz. Buradaki hedefimiz de Şampiyon olup bir üst lige, birinci amatöre yükselmektir. Bunu Mevlanaspor' un altyapı oyuncu guruplarına güvenerek rahatlıkla söyleyebilirim .

şu anda; Bafra'nın geleceği bu gençlerin elindedir. Yönetime yeni katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki; bizlere çok şeyler katacaklardır. Şu anki mevcut başkanımız ve Mahalle Muhtarı' mız Servet Şengül Bey'e, 3 yılda bizlerevermiş olduğu destek ve yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum.

 Önümüzdeki ay içerisinde; kongreye hoşgeldiniz diyor ve bizlere çok şey katacağına inanıyorum.

Bafra Öğretmenevi'nde tertiplemiş olduğumuz tanışma yemeğinde; Nisan'ın 6'sında başlayacak olan ligimizde, önce sporcu kardeşlerime ve hocalarımıza çok büyük moral ve motivasyon açısından yararlı olduğunu düşünüyorum kendilerine ve yeni gelen yönetici arkadaşlara ve mevcut yönetici arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Bafra Mevlana Spor Kulübü olarak hedeflerimiz mutlak hep en üst (zirve- ilderlik ) olacaktır.

Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. "

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra