Maçtan önce; Hacınabispor golcü takımvasfının yanısıra; ayrıca  önceki maçlarda da  olduğu gibi hakemlere ve rakip takım Atakentspor' a takdim ettiği çiçeklerle centilmen ve fair- play' e  lâyık bir takım olduğunu da bir kez daha gösterdi.

Daha maçın ilk dakikalarında baskılı ve  tempolu bir oyun anlayışıyla; rakibi Atakentspor' a üstünlük kuran ve  devamlı gol arayan Bafra Hacınabispor; bu istekli ve güzel futbolunun karşılığını da, maçın henüz 3. dakikasında Anıl Sağır ile aldı: 1- 0

İlk golü bulmasıyla; kendine olan güven ve arzulu oynayan Hacınabispor ilk yarının 28. dakikasında skoru Emirhan ile 2- 0 yaptı.

Maçın ikinci yarısı da ev sahibi Hacınabspor' un atak ve göze hoş gelen oyunu ile başladı ve Yunus ile skoru 3'  e  taşıdı: 3- 0

Ancak; Hacınabispor, bir türlü gole doymak bilmiyordu. Bu arada; hakem 60. dakikada, Atakentspor kalecisi Muhammet' i, Hacınabispor' lu Yunus' a  yaptığı sert hareketi kırmızı kart ile cezalandırırken; Atakentspor' un yedek kalecisini oyuna dahil etti.

Zaman hızla ilerlerken; Hacınabispor, günün başarılı isimlerinden Yunus ile 73. dakikada skoru 4- 0 yapan golünü kaydetti. Hacınabispor;adeta gole doymak bilmiyordu ve bu doğrultuda, Ümit ile hem skoru 5- 0' a taşıdı hem de  maç bu sonuçla sona erdi.

Maçta her  ne  kadar; oyunun atmosferinden kaynaklanan sertlik ve sakatlanmalara rağmen; her iki takım da sahada cenilmenliğe gölge düşürecekbir olaya sebebiyet vermedikleri gibi, her sakatlanmada birbirlerinden centilmence özür dileyip, dostluk elini uzattılar.

Bu sonuçla; Bafra Hacınabispor, ligin 6. haftasına 14  puan ile Lider girdi. Maçta; Hacınabispor' un vefalı taraftarları, takımlarını yine  yalnız bırakmayıp, tezahüratlarıyla destek verdiler.

Maçın ardndan; bir açıklama  yapan Hacınabispor Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya; güzel bir futbol oynayan futbolcularını tebrikederken, muhabirimizin " Havza Belediyespor Aaçamspor' a 3- 0 yenilmiş " şeklindeki sözüne de " Biz işimize, kendimize bakıyoruz." diye karşılık verdi.

Futbol Şube Sorumlsu Arif Öztürk de iyi bir maç çıkardıklarını ve takımın 6. haftada lider olması yanında, şampiyonluğa ve BAL Ligi' ne doğru hızla koştuğunusöyleyip oyuncuları tebrik etti.

Maçı; Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Hacınabispor Başkan Yardımcılarından Barbaros Turna, Klüp Başkanı İsa Köprü, Başkan Yardımcılarından Servet Şengül, Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk,Genel Sekreter Abdullah Uyar, yöneti kurulundan Recep Kıdıl ve diğer yöneticiler ile taraftarlar ve Basın mensupları izledi.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra