Pazarspor Kulübü' nün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada transfer ile ilgili olarak şu açıklamalar yapıldı:

" Pazarspor' umuz Atakum BLD ( Belediyespor ) dan genç yetenek Can Muhammed Vural ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

Sezonun başlamasına sayılı günler, hatta saatler kala transferde eksik noktalarada takviyeler de geliyor. Şahinler, Forvet hattına Samsun Atakum BLD spor dan Can ile sezonun başlamasına iki gün kala üç yıllık sözleşme imzalandı. Yaklaşık bir haftadır takımla çalışan oyuncumuzdan beklentiler yüksek.

Atakum BLD spor dan bonservis bedeli ile alınan Can’ın imzasında Futbol Şubesi As Başkan’ı Hasan Balta,” Son transferlerimizden biri de Can Muhammet Vural uzun araştırmalar neticesinde aldığımız , genç gelecek vaad eden oyuncumuzu bir hafta evvel takıma kattık.

Can henüz 19 yaşında buraya gelene kadar da önemli işler yapmış. Pazarspor oyuncumuzun transferinde de geçmişe dönük olarak bu güne kadar almadığı bir insiyatif aldı.

Önemli bir bonservis bedeli ile kulüp tarihimize geçecek bir transfer oldu. Kendisinden beklentilerimiz var, aşama kaydedeceğine inanıyoruz. Forma Can için duvarda asılmıştır. Performansı ile kendisini hocasına kabul ettireceğine inanıyorum, Çok uzun süre Pazarsporda oynamasını da istemiyoruz, oynayacak mücadele edecek, mutlaka hedefinin üst ligler olacağına inanıyorum. Can transferi camiaya hayırlı olsun.

Can yaptığı açıklamasında, ” Gelecekteki beklentilerim, hedeflerim tabiki üst ligler. Bu nedenlede Pazarspor benim için önemli bir basamak. İlk profosyonel takımım Pazarspor dolayısıylada benim için unutulmaz bir yıl olacak. Hedeflerimi her zaman yüksek tuttuğum için Pazarspor dada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ki yapacağım da. Güzel bir ortam var inşallah her iki taraf içinde hayırlı olur” dedi.

Can’a Pazarsporumuza hoş geldiniz der başarılı bir sezon dileriz. "

Can Muhammed Vural da sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda şöyle dedi:

" Rize Pazarspor ile 3 yıllık İlk profesyonel imzamı atmış bulunuyorum. Allah’ım utandırmasın. "

Pazarspor, 1973 yılında Rize'nin ilçesi olan Pazar'da kurulan Pazarspor İlk kurulduğunda yeşil–beyaz olan kulüp forma rengi, yeniden kurulduğunda açık mavi–beyaz olarak tescil edilmiş olup tekrar “Pazarspor” adını 1990'da almıştır.

Can Muhammed Vural' ın yeni takımı Pazarspor, ilk maçını pazar günü Hopa' da Osmaniyespor ile yapacak.

Yönetici: Selahaddin Dinçel

Temsil ettiği yer: Rize

Lig: 3. Lig 2. Grup

Biz de Can Muhammed Vural' a başarılar dileriz.

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun