Samsun Bölgesi 1.Amatör liginin B- Grubu ekiplerinden ve Samsun Süper Amatör Lige yükselmek için mücadelen eden Bafra Gençlikspor ligin 16. Haftasında kendi sahasında Samsun İstasyonspor’u Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahasında konuk etti.

Karşılaşma öncesi her iki takımda "Anneler Günü dolayısıyla Merak Etme Anne Tekmeliğim "var pankartı ile çıktılar.

Orta Hakem Gökhan Özbulut’un düdüğüyle başlayan müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı.İlk yarıda her iki takımda gol üretmekte etkili olamadı. İlk yarının 41. dakikasında ilk ciddi atağında rakip takımın sağ tarafından kullandığı serbest vuruşta defansın hatasını iyi değerlendiren Bafra Gençlikspor İlker Özer’in golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu golle de ilk yarısı Bafra Gençlikspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanmış oldu.

İkinci yarıya istekli başlayan taraf deplasman takımı olan Samsun İstasyonspor oldu. Rakip kalede beraberlik golü arayan Samsun İstasyonspor kalesinde kontra ataklarla gol pozisyonu yaşadı. İkinci yarı da Kadir’in 70.dakika bulduğu golle durumu 2-0 yaptı.

Karşılaşmada 2-0 yenik duruma düşen Samsun İstasyonspor 80.dakika Tuncay’ın kırmızı kartla oyun dışında kalmasıyla birlikte saha da 10 kişi kaldı. Karşılaşmada 10 kişi kalmasına rağmen Samsun İstasyonspor 83 dakika etkili futbolcusu takım kaptanı Caner’le bulduğu golle durumu 2-1 getirdi. Bu golün 5.dakika sonrası gelişen Samsun İstasyonspor atağında topla buluşan takım kaptanı Caner 88.dakika kaleci Ömer’in önde olduğunu görünce akıl dolu vuruşla karşılamada durumu 2-2 getirdi.

Karşılaşmada son dakikalar da zorlanmasına rağmen ev sahibi Bafra Gençlikspor’dan Samet 90+1 de attığı golle takımına üç puanı getiren golü kaydetti. Son dakikaları heyecan fırtınasında geçen zorlu karşılaşmayı ev sahibi Bafra Gençlikspor 3-2 kazanarak liderliğini sürdürdü. Karşılaşma oynanırken 30 dakika boyunca yağan fındık büyüklüğündeki dolu hem futbolcuları hakemleri seyircileri ve yedek kulubesideki futbolcuları olumsuz etkiledi.

Karşılaşmanın Oynandığı Yer: Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahası

HAKEMLER: Gökhan Özbulut xx Ahmet can Akkoyun xx Emircan Çağla xx

Bafra Gençlikspor : Ömer, Oğuzhan, Mert, Kutsal, Semih, Kadir, İlker Öz, İlker, Oğuzhan Ay, Mehmet©, Erdem

Tek Direk: Adnan Günal

Yedekler: Furkan, Samet, Altay, Gökhan, Utku, İbrahim

Samsun İstasyonspor: Sefa, Burak, Tarık, Mertcan, Sercan, Samet, Şerif, Samet Sivri,Aykut, Tuncay, Caner©

Tek. Direk: Necmi Öksüz

Yedekler: Hasan, Dursun, Mercan, Kurşad

GOLLER: 41.Dak.İlker Öz, 70. Dak..Kadir, 90+1 Samet Bafra Gençlikspor……83 ve 88 dak. Caner Samsun İstasyonspor

Kırmızı Kart: 80.Dak. Tuncay Samsun İstasyonspor

Sarı Kart: Erdem