Turnuvada Genç Bafraspor birinci ( Şampiyon ), Bafra Mevlanaspor 2. ve 1930 Bafraspor da 3. oldu.

Şampiyonluk ve ik 3 dereceye giren futbolcular için 10 Ağustos 2018 Cuma günü, saat 15.00' da Bafra Suni Çim Saha' da Madalya Töreni gerçekleştirildi.

Törene, Bafra İlçe Gençlik Spor Müdürü Osman Şenocak, Turnuva takımlarının antrenörleri, futbolcuların aileleri ve Basın Mensupları katıldı.

Bafra İlçe Genlik Spor Müdürü Osman Şenocak yaptığı konuşmada tüm futbolcu, antrenör ve destek veren aileleri tebrik etti. Sporcularda öncelikle sporcu ahlak ve saygısı ile diğer özelliklerin bulunması gerektiğini belirten Şenocak, bu tür etkinlikler ile çocukların zararlı akımlardan korunmasının amaçlandığını dile getirdi.

Şampiyon U 11 Takım Antrenörleri Galip ve Halis ES kardeşler, antrenör Hürriyet Özdinç ve Kaleci Antrenörü Ahmet Oğuz da takımlarının tüm oyuncularını ve ailelerini tebrik edip Genç Bafraspor Kulüp Başkanı Nail Yaldır ve Başkan Yardımcısı Koray Varol'a ve İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak' a teşekkür ettiler.

Turnuva birincisi, şampiyon Bafra Gençspor' un madalayalarını, Bafra İlçe Spor Müdürü Osman Şenocak, 2. olan Bafra Mevlanaspor U 11 takımının madalyalarını ise emekli eğitimci, şair, yazar ve gazeteci Oktay Zerrin takdim etti.

Oktay ZERRİN " Bu turnuvada emeği geçen İlçe Spor Müdürü sn. Osman Şenocak, takımların antrenörleri, takım oyuncuları ile ailelerini tebrik ediyor ve bu madalyaları Mevlanaspor futbolcularına vermekten onur ve gurur duyuyor ve hepsini kutluyorum." dedi.

Tüm takımlar, törenin ardından hatır fotoğrafları çektirdiler.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra