İlkadım Belediyespor U18 Kız Basketbol Takımı, Çarşamba Gençlikspor Basketbol takımını Mete Adanır Kapalı Spor Salonu’nda konuk etti. Kendi evinde yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıkan turuncu-mavi ekip taraftarının da büyük desteğini alarak maçın ilk çeyreğinde art arda potaya atılan 3 lük isabetli basketlerle oyundaki üstünlüğünü skorboarda yansıttı. İlk yarı bitiş düdüğünün ardından İlkadım Belediyespor U18 Kız Basketbol Takımı, soyunma odasına 62-12'lik skorla girdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi turuncu-mavi ekip ikinci çeyrekteki muhteşem performansıyla ve iyi alan savunması ile Çarşamba Gençlikspor basketbol takımını 100-27'lik farklı skorla yendi.

''Üzerinizdeki formanın yükünü, armanın değerini bilin''

Maç sonunda açıklamalarda bulunan İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman, “Bu galibiyetle zirvedeki yerimizi koruduk. Takımımız ilk günden itibaren sezon şampiyonu olmak için özverili bir şekilde çalışıyor. Kendi evimizde aldığımız her galibiyet bizim için çok önemli. Diğer maçlarımızda da aynı hırsla mücadele etmeye devam edeceğiz. Galibiyet için bütün sporcularımız formanın yükünü üzerlerindeki armanın değerini bilerek ter döküyorlar. Bizlere her maçta galibiyet sevincini yaşatan spora ve sporcuya verdiği desteklerini esirgemeyen başta İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a, antrenörlerimize,sporcularımıza ve tesis sorumlusu Sami Sökmenoğlu’na canı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

''Başkan Demirtaş galibiyet sevincini yaşatan sporculara tatlı göndererek  sürpriz yaptı''

Maç sonrası galibiyet sevincinin hakim olduğu Mete Adanır Spor Kompleksinde alınan başarıyı duyan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş U18 Kız Basketbol Takımı, sporcularını tebrik ederek tatlı sürprizinde bulundu.