PTT 1. Lig’in iddialı takımlarından Samsunspor, iç transferde 4 futbolcuyla yeni sözleşme imzaladı.
Kırmızı-beyazlı takımda sözleşmeleri sona eren ve daha önce anlaşmaya varılan futbolcular ile Nuri Asan Spor Tesisleri’nde akşam antrenmanı öncesinde resmi imza töreni gerçekleştirildi.
Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh ve Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş’in katıldığı imza töreninde takım kaptanı Musa Aydın ile 1 yıllık, deneyimli savunma oyuncusu Fatih Kılıçkaya ile 2 yıllık, genç savunma oyuncusu Erdi Dikmen ile 3 yıllık ve genç orta saha oyuncusu Burhan Arman ile 3 yıllık resmi sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, “Hepimiz çok mutluyuz. Yüzümüzdeki ifadelerden de mutluluğumuz okunabilir. Benim hayatımdaki en güzel günlerden biri bugün. Sağımda Musa ve Fatih, solumda ise genç oyuncularımız oturuyor. Bütün oyuncularımız kulübün menfaatleri doğrultusunda imzalarını attılar. Bu futbolcularımız da diğer arkadaşları gibi Samsunspor için ter dökecekler. Bu sene inşallah birlikte çok güzel işler başaracağız. Bütün futbolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.
“BU SENE BAŞARACAĞIZ”
Hedeflerinin bu sene Süper Lig’e çıkmak olduğunu belirten Samsunspor Kaptanı Musa Aydın, “2 senedir sonuna kadar gelip de başaramadığımı şeyi arkadaşlarımızla beraber bu sene başaracağız. Bu şehir bunu hak ediyor. Çok iyi bir yönetimimiz var. Çok iyi bir aileyiz. Genç ve tecrübeli oyuncular olarak herkes birbirine karşı çok saygılı” diye konuştu.
“GENÇ VE DİNAMİK BİR TAKIM OLARAK BU SENE SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ”
Genç yaşta Samsunspor’da oynamanın büyük bir şans olduğunu belirten genç defans oyuncusu Erdi ise, “Bu genç yaşta bize şans tanıyan başkanımıza teşekkür ediyorum. 2 senedir kapısından döndüğümüz Süper Lig’e genç ve dinamik bir takım olarak bu sene çıkacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.
Öte yandan Samsunspor, günü akşam yaptığı tek idmanla tamamladı.