İlk maçta 2-0 mağlup ettiğimiz son dünya şampiyonuna geçit vermeyen ay yıldızlılar 19 puanla grup liderliğini sürdürerek EURO 2020 kapısını sonuna kadar araladı.

Kritik maç öncesi 81 bin kişilik statta Türk taraftarlar milli takımımıza müthiş bir destek vererek hayran bıraktı. Millilerimiz büyük bir destekle sahaya çıktı ve Fransa'da İstiklal Marşı'mız muhteşem bir atmosferle okundu.

Dakika 16' KALECİ MERT! Fransa arka arkaya çok net fırsatlar yakaladı. Sol kanattan gelişen hücumda Griezmann ceza sahasına girdi ve çaprazdan şutunu attı. Kaleci Mert'in çıkarttığı top Sissoko'nun önüne düştü fakat onun müsait pozisyonda yaptığı vuruşu da kaleci Mert kurtarmayı başardı.

Dakika 24' YİNE MERT! Fransa yine sol kanattan tehlikeli geldi. Coman'ın içeri çevirdiği topa Griezmann son anda dokunmadı ve meşin yuvarlak ters taraftaki Sissoko'nun önünde kaldı. Tottenhamlı futbolcunun ceza sahası içerisinden yaptığı vuruşta kaleci Mert Günok sol tarafına uzanarak topu kontrol etti.

EN NET FIRSAT! Milliler karşılaşmadaki en net gol fırsatını yakaladı. İrfan Can'ın savunma arkasına attığı uzun topu Hakan Çalhanoğlu çok güzel indirdi. Müsait durumda topu önünde bulan Burak Yılmaz'ın vuruşunda top üstten dışarı gitti.

GOL! 76'da köşe vuruşunda ön direğe hareketlenen Olivier Giroud kafayı vurdu ve topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi.

GOOOOL! 81.dakikada Hakan'ın kullandığı serbest vuruşta arka direğe hareketlenen Kaan Ayhan düzgün bir kafa vuruşuyla topu yakın köşeden ağlara gönderdi ve skora dengeyi getirdi.

Kalan dakikalarda galibiyet şansı da yakalayan takımımız 3 puan isteyen Fransa'ya karşı müthiş bir defans yaparak geçit vermedi ve istediğini aldı.