Türkiye Halebin kapısında bombalarla karşılandı

El-bab kasabası yani halebin kapısı bir türlü açılamadı. Hem ABD hem Rusya hem İran hem de diğer tüm güçler ülkemizin yaptığı operasyonun karşısında set oluşturdular. Kapıda bombalarla karşılandık.

ABD ile RUSYA Halep'te Restleşti.


Suriye ve Irak topraklarında adete insan öldürmek için canavarca yarışan iki devlet ve onların desteklediği teröristler karşılıklı güç gösterisi yapmaya devam ediyor.

Birbirini ısırmayan bu zalimler masum çocuk ve kadınları öldürerek erkek olduklarını ispata uğraşıyor.

Büyük savaş artık kapıda ve kapı kırık, üstelik eller tetikte, refleksler ölmüş, kimin ilk ateşi açtığının artık bir önemi kalmamış

Halepî sürekli bombalayan İran, Rusya ve Esed rejimi katliamları sürdüreceğini ve " kentte kalan ölür" sloganı ile herkesi öldüreceğini ilan etti Lavrov'un ağzından.

Katil Esedin ağa babası Rusya ile diğer katiller pkk-pyd, deaş ve koalisyonun ağababası ABD yakın zamanda sahada kapışacağa benziyor.

Bugüne kadar birbirlerine değmemeye özen gösteren bu katillerin hesabı da bir yere kadar. Şimidi Adaletin terazisi çalışacak ve yaptıkları zulmün karşılığını görecekler.

Halep'te sivil katliamına devam eden Esed ve destekçileri kendi şehirlerinde rahat yüzü görmeyi özleyecekler. Tüm savaşçıların bundan böyle yapılan saldırılara misliyle karşılık vereceği ve sivillere saldıranların sivillerine saldırılacağı mesajı dilden dile dolaştırılıyor Suriye topraklarında.

Lazkiye, tartus gibi şehirlerde rahatça yaşayan sivil halkın da saldırılara maruz kalabileceği, Halep, Hama, humus, İdlip gibi şehirlerde yapılan katliamlara sessiz kalanların da maalesef bu saldırılardan nasibini almasının muhtemel olduğu gözleniyor.

Büyük Savaş için Tetik Düşmek Üzere

Bİr-Leş-Miş mİlletler  Cemiyetinin son toplantısında 7 günlük ateşkesi bile masum kadın ve çocuklara çok görenleri allah da tarih de kul da affetmeyecek
Petrol için silah satmak için masum insanları katlederek savaş çıkaranları geçmişte yok edilen halklar ve şehirler cehennemde selamlayacak.

Haber analiz Tolga Merdoğlu
brtaber.com