Halepte katliamlara bomba yetiştiremiyorlar.


Son bir ayda binlerce sivil bombardumanlarla katledildi.

Halepte müslümanları öldürmek için herkes adeta birbirleriyle yarışıyor. Kim daha çok ve daha vahşi öldürecek yarışı yapılıyor.

Zalimlerin tümü, leş yiyiciler hepsi Suriyenin tepesinde daireler çiziyor.

Kadınlar, çocuklar, yaşlılar 

Esad bir yandan, İran'ın şii milisleri bir yandan, hizbullah bir yandan, ABD nin PKK sı, İngilizi fransızı  almanı bir yandan öldür öldür bitiremediler Halebi.

Son gelen haberlere göre bomba yetiştiremiyorlar. Denemedikleri bomba türü, denemedikleri canilik ve sapıklık kalmadı. ama hala Halep direniyor. Allah

Dünya kör sağır dilsiz...

İnsan nesli kendini yiyip bitiriyor. Bugün Haleplilerin katledilmesi aslında insanlığın katlidir. Çünkü bu katliamlar yarınlara, yarınlarda yaşanacak katliamlara hem örnek hem de sebeptir.

Bugün katledenler yarın Allahın gazabına uğrayıp katledildiklerinde "neden başımıza bunlar geldi" diye soracaklar.

Bugün bu katliamları seyredenler, ses çıkarmayanlar, banane diyenler, yarın kendileri katledilirken "neden acaba, biz ne yaptık" diyecekler.

Ama onları da duyan olmayacak.

İnsanlık şu an kendi kıyametini hazırlıyor.

İngiliz sömürgeci anlayışının, rus vahşiliğinin, şii doymazlığının, Amerikan soysuzluğunun, Alman despotizminin, Fransız nemelazımcılığının sonuçlarını ve mezhep sapıklarının sebep olduğu aşırılıkların sonuçlarını yaşıyoruz.

Halepte ölen çocuklar kadar şanslı olmayacak yaşayanlar belki de bugün seyir halinde olan insanlar. Keşke bizde halepte öleydik de bunları görmeseydik diyeceğiz belki de.

Allah hepimizi affetsin.

Gastro haber- T.M.