AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Cumhur Ünal, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İl yönetim kurulu üyeleri, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Tekkeköy ilçe teşkilatı, Tekkeköy İlçe kadın kolları başkanı Gülşen Maral ile beraberlerindeki heyet Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret ettiler.

 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar; AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Cumhur Ünal, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve beraberindeki heyete yeni hizmete giren Tekkeköy Belediyesini tanıttı.

 

Tekkeköy yeni Belediye hizmet binasının bulunduğu konumun avantajlarından yararlanmaya başladığını dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Yeni binamız Samsun Ordu karayolu üzerinde ve devlet yatırımlarının en fazla yer aldığı alanda bulunuyor. Yine Samsun’umuzun yerli yabancı misafirleri ile protokolün geçiş güzergahında yer alıyor. Bu avantajlar bu binaya da birçok bürokrat ve misafiri ağırlamaya müsait.  Hava veya kara yolu ile Samsun’umuza gelen herkes belediye binamızın önünden geçiyor. Bu artıları kullanarak ilimize gelen protokol üyelerini belediyemizde misafir edip ağırlayarak ilçemiz hakkındaki bilgileri paylaşabileceğiz. Yine bu binanın görünüşü ilçemizin prestijini ve tanınırlığını daha da arttırıyor. 16 bin 500 metre kare kullanım alanına sahip olan bina her türlü donanıma sahip olarak inşa edildi. Bilişim teknolojileri ve donanım yönünden en son teknoloji ile donatılan binamız sayesinde vatandaşlarımıza AK Belediyecilik anlayışıyla daha hızlı daha kaliteli ve kesintisiz hizmet veriyoruz.

 

Başkan Togar ‘AK hizmetler ilçemizi geliştirdi’

 

AK Partinin hizmetlerinin Ülkenin her ilinde her ilçesinde dalga dalda arttığı gibi Tekkeköy’de de aynı seviyede arttığını söyleyen Başkan Togar, ‘‘Tekkeköy AK Parti iktidarıyla buluştuğu andan itibaren hizmete doydu. 62 mahallemizin tamamında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın ülkemizde başlatmış oldukları hizmet rüzgarını bizde aynı tempoda ilçemizde estiriyoruz’’ dedi.    

 

Yeni binamızda bizleri ziyaret eden AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Cumhur Ünal, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İl yönetim kurulu üyeleri, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Tekkeköy ilçe teşkilatımız ile birlikte yeni binamızdaki birimleri ve çalışma alanlarını gezdik. Ayrıca binamızın işleyişi ve yapısı hakkında bilgiler paylaştık. Yeni hizmet binamızda bizleri ziyaret eden ve güzel dileklerini ileten AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Cumhur Ünal, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İl yönetim kurulu üyeleri, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve Tekkeköy ilçe teşkilatımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

 

Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasına heyetten tam not

 

Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret eden AK Parti heyeti binanın Tekkeköy’e yeni bir görünüm kazandırdığını ifade ederek, yeni binanın Tekkeköy’e ve Samsun’a hayırlı olması temennilerinde bulundu.