Tekkeköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı Tekkeköy Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. 
Toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Burhan Erçal, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı.


Tekkeköy İlçesi'nin son iki buçuk yıl içinde yapılan hizmetlerle büyük bir değişime ve dönüşüme uğradığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "2014 yerel seçimlerde mahalle mahalle dolaştığımız o günlerde "Tekkeköy'ün ismi Tekkeköy olarak kalsın, ama köy halinden çıkıp bir şehir, bir yerleşim ve bir yaşam yeri olsun. Bir seferliğine AK Partili bir belediye başkanını iş başına getirin değişimi ve gelişimi göreceksiniz dedik." hamd olsun milletimizin takdiri, teşkilat üyelerimizin başarılı çalışmalarının sayeside Cenab-ı Allah'ın nasibiyle Tekkeköy ilçemiz AK Partili bir belediye ile yönetilmeye başlayarak hizmetle, çalışmayla, yatırımla tanıştı. 

Belediye Başkanımız Hasan bey sunumunlarında da anlattı. Geçtiğimiz iki buçuk sene içinde büyük hizmetler Tekkeköylülerle buluştu. Tekkeköy, köy olmaktan çıktı, adeta bir şehir haline geldi. İlçe halkımız bu değişimi çok fark etmeyebilir fakat ilçe ve şehir dışından gelenler bu farkı çok iyi görüyorlar, Tekkeköy'de yaşanan güzel gelişmeyi, değişimi fark ediyorlar, çevrenizde de bunu mutlaka duymuşsunuzdur.
Eksiklikler olabilir fakat bunlarda yine milletimizin desteği, AK Kadroların üstün gayretleri ve gece gündüz demeden çalışmalarıyla bunlarda yavaş yavaş ortadan kaldırılacaktır. Bu anlamda başarılı çalışmalarından ötürü Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum.

Kasım'ın 12'sinde Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın, Tekkeköy ilçemize gelerek buradaki yapımı devam eden Lojistik OSB'de incelemelerde bulunacak. Burada demiryolları, liman bağlantılarını yapabilmemiz için bir yol hattı belirlemek, mevcut yol değerlendirelebilir mi? diye incelemelerde bulunacak. Bir an önce bu hattı da hizmete açarak bir çok insana istihdam alanı yaratacağız. 

Çevremizde yaşanan tüm olumsuz olaylara rağmen Türkiye dünyanın birçok ülkesinden her bakımdan daha güvenli bir ülkedir. Hem güçlü siyasi iktidar, siyasi istikrar, hem de sürekli kendini yenileyen, bu anlamda yapısal reformlarını hız kesmeden devam ettiren, gerek küresel yatırımcıya, gerek yerel yatırımcıya beklentilerini karşılayan bir yönetim anlayışıyla sürdürülebilir istikrar ve güveni temin eden hükümetimiz, devletin bekası, milletin refahı ve vatanın huzuru için çalışmalarını sürdürmektedir. 
Toplantımızın sonuçları itibariyle hayırlar getirmesini Cenabı Mevla’mdan niyaz ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.

Yapılan konuşmaların ve sunumların ardından toplantı sona erdi.