TOGAR’DAN PERSONELE MÜJDELER

Belediyede çalışan personele müjdeleri ardı ardına sıralayan Togar, “Bizler Tekkeköy Belediyesi ailesinin birer ferdi olarak çalışanlarımızın emeğinin karşılığını alması noktasında her zaman üstümüze düşen görevleri yerine getirdik. Çünkü bizler ilçemize hizmet etmek için çalışan emek harcayan kocaman bir aileyiz. Personelimizin çalışma şartları, sosyal hakları ve diğer tüm haklarının korunması bizim için bir görevdir. Mesai arkadaşlarımızın her alandaki çalışma şartları ne kadar iyi olursa ile performansı ve iş motivasyonu da ona göre iyi olur. Hizmet-iş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun’unda katıldığı personel toplantımızda bir çok müjdeyi ve gelişmeyi paylaştık” dedi.

Hizmet-iş Sendikası ile Tekkeköy Belediyesi – Tekkeköy imar inşaat şirketi arasında devam eden TİS görüşmelerinde sona gelindiğine değinen Başkan Togar, Tekkeköy imar inşaat şirketinde çalışan işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde ücret zammının yanı sıra kıdem haklarında, ikramiyeler de ve yıllık izinlerde de artış olduğunu ifade etti.

Hizmet-iş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, “Tekkeköy belediyemizde imar inşaat şirketinde çalışan işçi arkadaşlarımızı ilgilendiren toplu iş sözleşmemiz de sona geldik ve imzaları attık. Bir süredir devam eden TİS görüşmelerimizi anlaşmayla taçlandırdık çalışan arkadaşlarımızın yüzünü güldürdük. Tekkeköy belediyemiz de çalışan arkadaşlarımızın Aylık ücretlerine %18 oranında zam yapıldı. Ücret zammın yanı sıra İkramiyeler yıllık izinler ve kıdem tazminatı haklarında da artış yapıldı. İmzalanan toplu iş sözleşmesinin tüm üye arkadaşlara ve ailelerine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.