Aydın Doğan Medyası  Neyin Peşinde ?
Yaptığı haberlerle toplumda sürekli ahlaki erezyon  yaratmaya çalışan aydın doğan , yoğun cinsel içerikli haberlerine şimdi de 

"İstanbul Lisesinde Noel Yasağı" haberiyle yeni bir skandal ekledi

Sanki liselerimizde noel kutlanması çok normalmiş gibi, kutlanmamasını eleştiren alman medyası ile birlikte haber yapan Aydın Doğan medyasının neyin peşinde olduğunu soran vatandaşlar, "15 temmuz öncesi her fırsatta fetöyü öven ve milli değerlerin karşısında bir haber anlayışıyla bu ülkenin bilgi haznesini kirleten doğan medyası, Halep'te yaşanan katliamları zafer diye gösterecek kadar alçalmışken, şimdi de çocuklarımızın inançlarına saldırarak kimlere hizmet ediyor" diye soruyor.

Hürriyetin 18 aralık 2016 tarihli haberinde " İstanbul lisesinde noel kutlamaları okul müdürü tarafından yasaklandı" şeklinde haber yapan doğan medyasının Almanlarla bu yakınlığının ve yapmaya çalıştığı inanç-kültür-gelenek birikimlerinin yıkılması operasyonlarının kim tarafından istendiği de akıllara takılan bir diğer soru.

Bu haberlerle Milli Eğitim Bakanlığı, müdürlükler ve okul müdürlükleri nezdinde baskı kurmaya çalışan aydın Doğanın bu vukuatı ne ilk ne de son.

Almanya ve neredeyse tüm Avrupa'da camilere takan bir zihniyet, müslümanları terörist gören bir kült kafa mevcutken ve islamın yaşanması ve yayılmasından rahatsız olan bir batıdan bahsederken, müslüman mahallesinde salyangoz satmak manasına gelen bu haberlerle Aydın Doğan aslında kim olduğunu tüm topluma ifşa etmiş oluyor.

Doğan medyasının televizyonlarında da özellikle lise çağındaki gençlerimizin tüm ahlaki değerlerini ayaklar altına alacak şekilde diziler sipariş edip yayınlayan, bu dizilerde eğitim çağındaki çocukları sürekli gönül ilişkileri ile meşgul olup , eğitimden bigane olmak gerek algısıyla törpüleyen bir yayın politikası sürdürülüyor.

Batıya ve özellikle de almanyaya sımsıkı bağlı olduğu gözlerden kaçmayan aydın Doğan medyasının geçmişten bu güne vesayet rejimlerine manşetleriyle verdiği destek biliniyor. demokrasiyi istedikleri zaman ayaklar altına alma gücünü son dönemde kaybetmiş olmalarından sebep çok rahatsız oldukları ancak bu eylemlerden hiçbir zaman vazgeçmedikleri de bilinen gerçekler arasında.

Toplumun dinamikleri olan gençlere yönelik batılı kültür ve inanç empozesini devam ettiren Aydın Doğan medyasına adalet sistemimiz ne zaman dur diyecek bizler de merak içindeyiz.

Vatandaş bu oyunlara gelmez A.D.


Tolga Merdoğlu
brthaber.com