Elbistan Doğa Sporları ve Off-road Derneği’nin (ELOFF), Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda düzenlediği ve demokrasi şehitleri ile Şehit Astsubay Ömer Halisdemir anısına ithaf ettiği off-road yarışları, görsel şova dönüştü.

Elbistan Doğa Sporları ve Off-road Derneği'nin (ELOFF), Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda düzenlediği ve demokrasi şehitleri ile Şehit Astsubay Ömer Halisdemir anısına ithaf ettiği off-road yarışları, görsel şova dönüştü. Türkiye'nin değişik bölgelerinden yarışmaya katılan sporcular, zorlu parkurda zaman zaman takla atarken, zaman zaman da yerden havalanıp, 4 teker üstüne düşmeyi başardılar.

Elbistan-Göksun Karayolu Ekinözü yol ayrımında yer alan ve pilotları bir hayli zorlayan pistte yapılan off-road yarışlarına, Türkiye genelinden 19 kulüp katıldı. Yarışlara ise S1, S2, S3 ve S4 kategorilerinde yaklaşık 80 araç katıldı.

S1 kategorisinde; birinci-Kahramanlar Offroad Kulübü-Baki Arpasatan, ikinci, Niğde Offroad Kulübü -Ümit Kaya, Üçüncü-Mersin Offroad Kulübü-Can Tunay Açıkgöz, dördüncü-Ottoman Offroad Kulübü-Alattin Yorulmaz.

S2 kategorisinde; birinci-Tork Offroad Kulübü-Murat Akkaya, ikinci-Kilis Offroad Kulübü-Remzi Yırtıcı, üçüncü-Çukurova Offroad Kulübü-Yılmaz Sönmez, dördüncü-Dörtyol Belediyesi Offroad Kulübü-Bülent Vural.

S3 kategorisinde; birinci-Çukurova Offroad Kulübü-Hakan Yatalakoğlu, ikinci-Beyşehir Offroad Kulübü-Haceli Şam, üçüncü-Tork Offroad Kulübü-Kuddusi Akkaya, dördüncü-Kadirli Offroad Kulübü-Hüseyin Ezcan.

S4 kategorisinde; birinci-Beyşehir Offroad Kulübü-Ömer Kondu, ikinci-Osmaniye Offroad Kulübü-Çağdaş Bağdatlı, üçüncü-Kilis Offroad Kulübü-Hakan Bilecen, dördüncü-Beyşehir Offroad Kulübü-Adem Değerli.

Bayanlarda ise, Kahramanmaraş Ottoman Offroad Kulübü'nden Fatma Yorulmaz