Obama Hükümetinin Bitmeyen Yalanları

NATO Bahane, İşgal Şahane

ABD dışişleri sözcüsü John Kirby, Türk güçlerinin uluslararası koalisyonun parçası olarak Irak'ta bulunmadığını söyledi. Irakın toprak bütünlüğüne Türkiyenin saygı göstermesini istemiş. Bu kadar aşağılık bir açıklama yapmadan önce bari  kendilerinin ırak suriye ve afganistanda işgalci olduklarını görebilseler. vah zavallı insanlık vahh.

ABD açık açık Türkiye’yi tehdit ediyor. Irak’tan ve dolayısıyla Musul’dan uzak durmamızı istiyor. Çünkü o bölgeyi de pkk-pyd güçleri ve şii milis güçleriyle işgal etmek istiyor.

Bu kadar pervasız, züppe bir yönetim ABD’ye hiç yakışmıyor. Barack OBAMA yönetiminin ne büyük bir Türkiye düşmanı olduğu artık ayan beyan ortada.

İncirlik ve Türkiye’deki diğer üslerin artık ülkemiz için tehdit unsuru olduğunu söylemek mümkün.

Batılılar tarih boyunca şii İran ile işbirliği içinde oldular ve şimdi Musul üzerinden büyük bir çatışma çıkarıp Müslümanları birbirine kırdıracaklar.

Tabi bu kez Türkiye’de işin içinde olacak. 15 Temmuzda başaramadıkları yıkımı Musul üzerinden tekrar deneyecekler.

ABD ve müttefiklerini artık bu bölgeden kovalamanın zamanı gelmiş de geçiyor.

Allah yardımcımız olsun.

Türkiyedeki ABD ve NATO üsleri

Malatya, İncirlik, Diyarbakır, İzmir, Şile, Konya, Afyon, Muğla, Balıkesir

Ayrıca;

Ankara-Ahlatlıbel, Amasya-Merzifon, Bartın, Çanakkale, Diyarbakır-Pirinçlik, Eskişehir, İzmir-Bornova, İzmit, Kütahya, Lüleburgaz, Sivas-Şarkışla, İskenderun, Ordu-Perşembe, Rize-Pazar, Erzurum, Van-Pirreşit ve Mardin'de NATO'ya bağlı Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezleri (CAOC6) bulunmaktadır.

Bu görüntü hiç de hoş değil. Her yer kuşatılmış

SAĞLIK BAKANI PATLADI

bAKAN aKDAĞ 

Gata’da resmen imparatorluk kurmuşlar.

Koca sistemde 5 tane cerrah 2 tane psikiyatr mevcut.

Adam yetiştirmemişler

Doğuya gitmiyorlar.

Ballı parmak yalıyorlar. dedi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, GATA'daki değişime ilişkin olarak "Bu değişimi gerektiren çok fazla sorun vardı. Başta GATA’nın verimsizliği sorunu. GATA, devredilmeden önce bakanlığa bağlı hastanelerin üçte biri verimliliğe sahipti. 65 tane profesörü var 18’inin muayenehanesi bulunuyor. Artık ya kapatırlar ya da ben bunlarla çalışmam. Milli Savunma Bakanlığı’na da ‘Bunları alın’ derim. Ben çalışmıyorum. Bana bu nedenle komünist bakan diyorlar ya. Orada resmen bir imparatorluk kurmuşlar. GATA hocalarının az maaş aldıkları iddia edilemez çünkü 12 bin lira alıyorlar. Bizim uzman doktorların sabit gelirleri 5 bin 500 lira. Kalanı performans çalışmasıyla yani ek ödemeyle alıyorlar. Silahlı Kuvvetler’ deki hocaların ek ödemesi olmadığı için sabit maaşları 12 bin liraya çıkarıldı." dedi.

CANAN KARATAY’A

Akdağ, "Böyle bilim adamlığı mı olur?" dediği Karatay için "Yiyin dediği ürünleri internet sitesinden satıyor. Aydın’a gittim, orada büyük bir ceviz bahçesi ile anlaşmış. Bu işleri konuşup da yapmayan kimse var mı? Yılda milyonların üzerinde para kazanıyorlar. ‘Lahmacun yiyebilirsin çünkü ben yedim’ denir mi" ifadelerini kullandı.

Bakan Akdağ'ın Karatay ile ilgili sözleri epeyce tepki alacağa benziyor.

Devlet kurumlarında çalışan bakanlık veyahut kurum çalışanlarının nasıl çalıştıklarını bilmeyen mi var? Bir Prof. Ceviz işine girince sorun oluyor da bazı siyasetçiler ve bürokratlar deveyi hamuduyla götürürken üstelik devletin gücünü de arkalarına alarak bu onursuzluğu yaparken neden sesiniz çıkmıyor?* Üstelik teşebbüs hürriyetinin olduğu bir ülkede bunu elindeki siyasi gücü kullanarak engellemeye çalışmak da neyin nesi?

Yıllarca SSK ve diğer kurumlara ilaçların hangi mümessillerle nasıl pazarlandığı ve kimlerin komisyon karşılığı devleti sattığı soruşturma raporlarına konu olmuşken,  kardiyoloji dernekleri ağlayıp sızlanıyor ve ABD ilaç şirketleri Karatay’a kıl oluyor diye Karatay'a söylenen sözler,

Vatandaşa; “ Hayırdır, ne iş?” sorusunu sorduruyor. "AKP içindeki kripto fetöcülerin mutlaka ortaya çıkarılması lazım."

Özel teşebbüs bir hürriyettir.

Devlet işlerinde komisyon almak, kamu kaynaklarını ve gücünü kendine kazanç sağlamak için kullanmak ise suçtur.

Her iki durum da anayasa ve yasalarda mevcuttur.

Recep Akdağ’ın Bu Aşısının Tutmayacağını söylemek zor olmasa gerek.

Gastro Haberler

Tolga Merdoğlu