Teslim Ol, Ya da olma!

Canlı bombalar kendilerini patlatmışlar........... Bedenlerini ruhlarından kendi elleriyle ayırdılar. Pimi çektiler buuuum. Haymana’da bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, teslim ol çağrısına patlamayla karşılık aldı.  

Ankara Valisi Ercan Topaca, ihbar Diyarbakır’dan geldi dedi. Canlı bombaların isimleri Mahide Ateş ve Harun Aslan

Çok şükür bombayı bir yerlerde patlatamadan yok oldular.

Bir kadın bir erkek ve bir üçüncünün arandığı söyleniyor. İnsan neden canlı bomba olur ki?

Hayat bu kadar mı berbat, bu kadar mı dayanılmaz ve bu kin ve nefret niye?

Müjde TEDES HER YERDE !

Sürücülerin korkulu rüyası TEDES çok yakında İstanbul’da …..!

Kurban bayramı sıralarında çokça gündeme gelen ve tuzak radar olarak bilinen TEDES sisteminin herkes tarafından kalkması beklenirken tam aksine yaygınlaştırılıp sayıları çoğaltılıyor.

Vatandaşın gazını almak için “kaldırıyoruz bu tuzak radarları” kabilinden gaz almalar sonrası, tıpkı beklediğimiz gibi daha fazla radar hayatımıza giriyor.

Tuzak radarlar İstanbul’da 130 dan fazla kurulacak. Tabi en büyük Pazar burası, leblebi diyarı Osmancıkta sadece bayramlarda rant var. Ama İstanbul öyle mi?

Kızıl kıyamet kopacak bakalım. Milleti bu kadar sıkboğaz etmenin sonucu ne olacak onu bilemem ama bildiğim bir şey var. Vatandaş bu tedesi ve tedesi getirenleri rahmetle anmayacak.

Bu Fasulye 7.5 Lira

Türkiye’nin en iyi kuru fasulyesi İspir’de yetişiyor. İspirin dağlık arazisinde zor şartlarda ciddi bir lezzet patlaması yaşıyorsunuz. Tabi ürünün taze ve yeni ırk olması da çok önemli. Ama lezzet o biçim. Fakirin eti dediğimiz kuru fasulye şimdilerde her türden sofraları süslüyor.

Kuru fasulyeyi iyi pişirmezseniz sonucuna katlanırsınız. Mutlaka bilenden pişirme tarifi almak lazım.

Tabi önce iyi fasulye cinsi. Sonra onun taze oluşuna dikkat edilmeli.

İşin püfff noktası;

Kuru fasulye pişirilmeden önce en az 8 saat suda bekletilmeli. Sonra suyu değiştirilip yeni su ile haşlanmalı. Haşlama suyunun üzerinde biriken köpük alınmalı. İşte bundan sonra hem fasulyeniz güzel pişer hem de gastro problemler yaşamazsınız.

Afiyet olsun

Su kaynatıp Kayış Koparanlar…………!

Devlet Bahçelinin üslubu neredeyse herkese sempatik geliyor değil mi?. Pisgevit çıkışının ardından yaptığı kırk hesabı ile ünlü Matematikçi Ali Kuşçuya çağlar ötesinden mesaj göndermişti ya şimdi de Kemal Kılıçdaroğlu’na kızdı ve şanzıman diferansiyeli karbüratör kaptırdı gidiyor. K.K. için "su kaynattı, kayış kopardıysa biz de mi onun yolundan gidelim" derken, motor konusundaki bilgisiyle ferrariden teklif almasını yakın görüyoruz.

İçimizden biri olmanın verdiği rahatlık, ince belli bardakla içtiği çaydan, kullandığı antika arabalarına kadar her hareketinde var.

Alayınız Gelin :))

Gastro Haberler

Tolga Merdoğlu- brthaber.com