İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, IŞİD'e yönelik 5 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan baskınlarda 3 kişi gözaltına alındı.

Terör örgütü IŞİD'in faaliyetleri ile ilgili çalışma yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, uzun süren fiziki takibin ardından sabah saatlerinde operasyon için düğmeye bastı. Ekipler, Başakşehir ve Pendik'te toplam 5 adrese operasyon düzenledi. Irak ve Suriye'deki çatışma bölgelerinden geldikleri tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda 1 kuru sıkı tabanca, 1 kısa namlulu tüfek, çok sayıda mermi, örgütsel dokümanlar ve dijital malzemeler ele geçirildi. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

ANKARA    (PKK'ya yönelik şafak operasyonu!  - Video)

Başkentte bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ankara'nın Etimesgut ilçesinde başta olmak üzere önceden belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda silah ele geçirildiği görülürken haklarında yakalama kararı olan şüpheliler gözaltına alındı. Operasyon sürüyor. 

İzmir'in 3 ilçesinde eş zamanlı başlatılan terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YDG-H'ye yönelik başlatılan operasyon devam ediyor.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde, terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YDG-H için Buca, Karabağlar ve Konak'ta eş zamanlı operasyon başlattı. Operasyona, özel harekat, çevik kuvvet ekipleri ve TOMA araçları da destek oldu. Helikopter destekli operasyonda bir çok adreste aramaların devam ettiği, gözaltıların olduğu öğrenildi.