*
ABD ve müttefiklerinin Irak ve Suriye'de giriştiği katliamlar devam ediyor. Sözde terörle mücadele bahanesiyle müslüman kıyımını gerçekleştiren azgınlar ordusu, en gelişmiş silahlarıyla silahsız masum insanları katlediyor.

Bunun adına da " terörle mücadele" diyor. Vahşetin bu boyutu tartışmasız çok yaralayıcı ancak asıl tahammül edilemeyen şey, bu yapılanları dünyanın meşru görmesi. Kendi vatanında insanları katletmek, çocukları, kadınları öldürmek, ahlaksız arzularına alan açmak için yapılan mezalime seyirci kalmak.

Akan her damla kan, 
İnsan bu insan,
Ne farkeder caninin kimiliği
Ha Rus Ha Amerikan 


**

Emperyal güçlerin dünyayı ele geçirme oyunları yüzünden dengesi bozulan insanlık bir kaba sığmaz , sığdrılamaz oldu. Müslümanları, "görüldüğü yerde öldürülecek caniler" olarak işaret eden yeni dünya treninde vahşete giden vagon olmak istemeyiz değil mi?

Ülkemizde bulunan emperyale hizmet eden üslerin kullandırılmasına razı mısınız? Hadi bu konuyu referanduma götürelim var mısınz? 

Elli den fazla üs var ülkemizde ve bu üsler aktif olarak zalimlerin emrinde bulunuyor. Komşularımızı, gardaşlarımızı, dindaşlarımızı öldürmek için vasıta ediliyor. Razı mıyız?

***

Alkollü içki içmek haramdır. Sebebi ise sarhoşluk vermesi yüzünden toplum içerisinde bozgun çıkarmaya neden olması. Peki bir Rus mu daha tehlikelidir bir şişe votka mı? Yoksa bir şişe votkayı mideye indirmiş  Rus mu?

Ne içtin ey Rus? Afrin'de Kobani'de, Münbiç'te Türk'e ve Türkiyeye karşı cephe oluşturuyorsun. Ne demek istiyorsun? Aklını başına al. 

****

İngiltere terör olayıyla sarsıldı. 5 ölü 40 yaralı. Bütün dünyayı ayağa kaldırdılar. Halbuki daha dün Musul'da ABD (yani ingiliz)  130 masumu ve bu sabah ta yüzden fazla kadın ve çocuğu bombalarla katletti. 

Bu tabloyu gören timsah bile gözyaşından utanır. İnsan öldürmek en büyük suçtur. Kabil'den bu yana işlenen cinayetlerin en büyükleri devrimizde işleniyor. Saniyeler içinde binlerce kol bacak gövde baş etrafa saçılıyor. İnsanlık kendi neslini tüketiyor.

*****
Referandumda çıkacak evet ya da hayırın dünya barışına, insanlığın inkişafına ve zulümlerin durmasına vesile olması en büyük arzumuz. Son zamanlarda çok büyük bir güç gösterisi yapıyoruz. Dünyaya çok güçlüyüz ayağınızı denk alın mesajları veriyoruz. Gerçekten bu kadar güçlü müyüz bilemiyorum, Hollanda'da Bakanların başına gelen işe bakınca hangi konuda gücümüz yerinde diye soruyorum kendime. 

Suriye topraklarında Fırat kalkanı operasyonu nihayete erdi gibi görünüyor. Afrin ve Münbiç hedeflerimizin önüne AmerikanRus ittifakı dikilmiş durumda. Bu dikiti nasıl kıracağız zaman gösterecek. Belki de kendiliğinden kaçıp giderler. Afrin Hatay ilimizin yanıbaşı. Ülkemize amanoslardan terör ihrac edilen bölge. Hem ABD hem Rusya orada. Sizce hedefleri nedir?

Adım adım Hatayı ve Güneydoğu anadoluyu işgal projesi gerçekleştiriyorlar. Ruslar ve amerikalılar anlaşılan o ki sadece ortadoğuyu değil Türkiye topraklarını da gizliden gizliye bölüşmüşler.

Aman dikkat .... Bize Başka Vatan Yok.

Selim Bilal