İstişare geleneğini sürdüren Belediye Başkanı, muhtarlarla fikir alışverişinde bulunarak mahallelerdeki eksikliklere köklü çözüm üretmek için Belediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olduğunu, Belediyenin kaynaklarını adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını ifade etti. Mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade eden Kıyma muhtarlarımızla işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını dile getirdi.

      Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma’nın konuşmasıyla devam eden toplantıda; Başkan ilçede devam eden Mahalle yollarında beton yol kaplama yapılması, Çöp konteynerlerinin yetersiz olduğu mahalleler ilave yapılması, uygun mahallelerimize minibüs durağı yapılması hususlarında bilgi vererek, ilçemizin güncel projelerindeki gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.

      “Biz ilçemizde halkımıza hizmet götürürken Büyükşehir Belediyesi, SASKİ veya Yakakent Belediyesi ayrımı yapmıyoruz. Yapılan hizmetlerde elbette bir iş bölümü ve iş planı var. Ama devletimizin desteği ile hizmetlerimiz bir bütün teşkil ediyor ve sürekli koordinasyon halindeyiz. Hizmetlerimizi planlarken muhtarlarımız halkla buluşma noktamız. Onlar Mahallelerimizde vücudumuzdaki kılcal damarlar gibi halkımızla koordinasyonumuzu ve sorun tespiti yapmamızı sağlıyor. Programlarımızı yaparken kendileri ile sürekli istişare içindeyiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ne aldanan nede aldatan olacağız. Verdiğimiz sözü tutacağız, tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz. Bu sebeple bu toplantıda Yakakent Belediyesi olarak hep birlikte bir istişare yapmak ve düşüncelerinizi dinlemek istedik. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim’’ dedi.

      Son olarak Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma; ‘’Bundan sonra da düzenli bir şekilde, birlikte yöneteceğiz sloganı ile çıktığımız yolda sizinle beraber hizmet üretmeye devam edeceğiz.’’ Dedi