Kamuoyuna ;
 
Öncelikle konuyla ilgi göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyetten dolayı teşekkür ederim. İlçemizde bir süredir sosyal medya aracılığı ile mevcut sağlık ocağı tesisinin yetersizliği ve tam teşekküllü bir hastane talepleri dile getirilmeye başlanmıştır.

Konuyla ilgili 1,5 yıldır çalışmalarımızın devam ettiğini ve konunun her zaman gündemimizde olduğunu, hatta imar planımızda yapılan düzenlemeler ile 1.379 m2 alanlı bir sağlık tesisi alanının imar planına işlendiğini halkımıza, halk bilgilendirme toplantılarında dile getirmiştik.

Belediye Başkanı olarak bizzat kendim uzun süredir konuyla ilgili girişimlerimin bulunduğunu ve Sağlık Bakanlığı’nın ilgili birimlerinin de konuyla ilgili olumlu yaklaşımlarda bulunduğu, bunun neticesinde Belediyemiz yetkisi dahilinde olan konularda hızla işlemlerin neticelendirildiğini belirtmek isterim.

İlçemizin sorunlarının farkında olduğumuzu, sorunların çözümü hususunda hassasiyetle çalıştığımızı ancak somut gelişmeler olmadan bu çalışmaları açıklamayı uygun bulmadığımı ifade etmek istiyorum.


Saygılarımızla

Yakakent Belediye Başkanı 
Hüseyin Kıyma