İlçemizin daha modern ve yaşanılası bir kent olması adına yapılan bu yatırım ve çalışmalar tüm halkımız tarafından destek ve takdir görürken maalesef bazı hemşehrilerimiz bilinçli veya bilinçsiz olarak yapılan çalışmalara zarar vermektedirler.

      Son olarak Cumhuriyet Sokak üzerinde yapımı devam eden baskı beton çalışmalarının olduğu alanda 21.02.2017 tarihinde gece geç saatlerde baskı beton işlemi tamamlanıp gerekli işaretleme ve uyarı levhaları konulup trafiğe kapatılan ve kurumaya bırakılan beton yolun bazı vatandaşlarımız tarafından bilinçli veya bilinçsiz olarak araçla üzerinden geçmek suretiyle tahrip edildiği tespit edilmiştir.

      Zarar gören alanı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçemize yapılan her türlü hizmete siyasi görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın gönülden sahip çıktığını gözlemlendiğini belirtti.

      Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma sözlerine şöyle devam etti. ” Umut ediyorum ki yapılan çalışmalara verilen zarar art niyetli değildir. Her şeyden önce bir Yakakent’ li olarak büyük bir üzüntü duyduğumu belirtmek isterim. Yapılan her hizmet tüm Yakakent’liler için olup, hizmetlerimiz ilçemizi daha modern, daha temiz, daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirme çabamızdan ibarettir. Bundan sonra yapılacak hizmetlerin korunmasında halkımızın otokontrol refleksi ile hareket ederek çevreye ve kamu malına zarar verebilecek kişileri yetkili mercilere bilgi vermeye ve bu niyetli kişilere karşı ilçemize sahip çıkmaya davet ediyorum.’’ Dedi.