Covid-19 nedeniyle uzun bir süre ara verilmek zorunda kalınan yüz yüze eğitim bugün yeniden başlıyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulundu. Bugün başlayan yeni eğitim öğretim yılı öncesi yapılan ziyaretlerde görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ,ziyaretle ilgili olarak verdiği bilgide şunları söyledi; Uzun aradan sonra bugün başlayan  2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sebebi ile Bafra Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu’nu ziyaret ettik. Pandemi kapsamında okullarımızda alınan tedbirler konusunda görüş aldık ayrıca onların nezdinde yeni Eğitim Öğretim yılının Tüm Eğitim Camiasına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,yaptığı açıklamada;

Geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı öğretmenlerimize emanet ediyor; yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakâr ve onurlu bir mesleği temsil eden öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, yaptığı açıklamada, “2021-2022 eğitim-öğretim yılını büyük bir heyecanla karşılıyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz pandemi nedeniyle verilen zorunlu aranın ardından nihayet okullarına, sınıflarına kavuşuyor. Daha iyi bir geleceğin anahtarının çocuklarımız olduğunu biliyoruz. Milli ve manevi değerlerine bağlı, iyi yetişmiş, donanımlı nesillerin yetişmesi hepimizin ortak hedefidir. Başkan Semiz;Tüm öğrencilerin ve eğitimcilerin 2021– 2022 eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.